Închide meniul
Foto

Atac brutal la soția lui Cristi Borcea: „Ai luat bărbatul prietenei tale. Oribil!”. Trecutul încă o bântuie pe Valentina Pelinel

Reclamă

Publicat: 20 mai 2023, 9:46

Atac brutal la soția lui Cristi Borcea: „Ai luat bărbatul prietenei tale. Oribil!”. Trecutul încă o bântuie pe Valentina Pelinel

Atac brutal la soția lui Cristi Borcea. Ce mesaj a primit Valentina Pelinel

Cristi Borcea a divorţat de Alina Vidican pentru a fi împreună cu Valentina Pelinel / Colaj Instagram/Hepta

Atac brutal la soția lui Cristi Borcea pe rețelele sociale. Trecutul încă o bântuie pe Valentina Pelinel, care continuă să fie criticată dur pentru modul în care și-a început relația cu fostul patron al lui Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omul de afaceri a cunoscut-o pe Valentina Pelinel într-un moment în care aceasta era căsătorită cu Cristian Boureanu. Și Borcea era însurat în acea perioadă cu Alina Vidican. Mai mult decât atât, ajunseseră să își petreacă vacanțele împreună, după cum povestea chiar cea de-a doua soție a lui „Leonidas”.

Atac brutal la soția lui Cristi Borcea. Cuvinte grele pentru Valentina Pelinel

În cele din urmă, Borcea a ajuns să divorțeze de Alina Vidican și să ajungă din nou la altar, alături de Valentina Pelinel. Cei doi s-au căsătorit în 2018 și au împreună trei copii.

Pelinel tocmai a postat o imagine în care apare alături de fostul patron al lui Dinamo. Un comentariu primit nu i-a picat deloc bine vedetei în vârstă de 42 de ani, care arată uimitor (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Cum naiba mă să te afisezi chiar așa, după ce ai luat bărbatul prietenei tale? Oribil! Mai și joci rolul de familia perfectă!„, i-a scris o urmăritoare de pe contul de Instagram.

Reclamă
Valentina Pelinel nu scapă de critici
Valentina Pelinel nu scapă de critici

Alina Vidican a avut o singură reacție despre modul în care a ajuns să divorțeze de Cristi Borcea. A arătat-o cu degetul pe Valentina Pelinel, pe care o considera a fi o prietenă.

Valentina și soțul ei mergeau în vacanțe cu mine și cu Cristi. Am petrecut câteva zile la San Juan, mai multe vacanțe la Miami. Nu am crezut că râvnește la soțul meu. Am avut o părere foarte bună despre ea. Eram toți prieteni de familie și ea îmi era dragă”, a spus Alina Vidican în 2018, citată de spynews.ro.

Cristi Borcea a povestit, de curând, că între el și Valentina Pelinel a fost dragoste la prima vedere. Încă din momentul în care a cunoscut-o s-a gândit cum să o convingă să îi fie soție. Nu a mai contat că amândoi aveau parteneri atunci.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru mine e cea mai frumoasă din lume. De când am văzut-o…(…) Prima dată am văzut-o la ziua unui prieten și după aceea am văzut-o la Miami. Era într-un mall, era o poză d-ale ei. Ea era peste tot, era la TV, la SuperBowl… Am spus: `Gata, declanșăm atacul. Trebuie să o cheme Borcea`„, a mai dezvăluit Cristi Borcea, la Fanatik SuperLiga.

Și Pelinel a recunoscut că a existat o „scânteie” între ea şi Cristi Borcea încă de la prima întâlnire.

Prima mea amintire rămâne de când l-am văzut prima dată. M-am dus la el și i-am sărit în brațe! Nu am să uit niciodată. Eu sunt o fire timidă, dar așa am simțit atunci să fac. Amândoi am sacrificat enorm ca să fim împreună și să avem o familie. Am lăsat lumea rea să-și facă o mie de scenarii. De când ne știm ne-am plăcut. A fost o chimie între noi înainte de orice, pentru ca noi vorbeam foarte mult„, a declarat Valentina Pelinel, pentru antenastars.ro.

Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

În total, Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu de 8 ani.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și