Închide meniul

Atac fără precedent la adresa soţiei lui Michael Schumacher! "Se teme că voi înţelege ce se întâmplă şi voi spune adevărul"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 decembrie 2020, 14:57 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Atac fără precedent la adresa soţiei lui Michael Schumacher! "Se teme că voi înţelege ce se întâmplă şi voi spune adevărul"

ProfimediaImages

Corinna Schumacher, acuzată de fostul manager al lui Michael

"Aș vrea să știu cum este, să-i dau mâna sau să-l mângâi pe față. Din păcate, Corinna nu dorește asta. Probabil, ea se teme că voi înțelege imediat ce se întâmplă și o să spun adevărul", a fost atacul lui Wili Weber, către soţia lui Schumacher, conform Kolner Express. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Felipe Massa, declaraţii controversate despre Michael Schumacher

Asta după ce, cu doar câteva zile în urmă, fostul coleg al lui Schumacher, Felipe Massa, făcea dezvăluiri controversate.

"Știu care îi este starea, am informația. Întotdeauna am avut o relație apropiată cu el. Dar familia vrea liniște. Cine sunt eu ca să divulg toate acestea? Mă rog să-și revină, să poată reapărea pe un circuit, mai ales că acum fiul său concurează", a comentat Felipe Massa.

Familia sa a cheltuit zeci de milioane de euro pentru îngrijirile medicale. "De la momentul accidentului, a fost tratat pentru a putea reveni la o viaţă mai normală", a spus, recent, Jean Todt, cel care a colaborat cu Michael Schumacher, la Ferrari.

Michael Schumacher, mutat la Mallorca

Michael Schumacher a fost mutat din Elveţia într-o vilă de 30 de milioane de euro din Mallorca, una care i-a aparţinut în trecut preşedintelui de la Real Madrid, Florentino Perez.

Reclamă

"Este o chestiune pe care prefer să nu comentez. Îl văd pe Michael de 2 ori pe lună, iar răspunsul meu e același, este un luptător. Este îngrijit extraordinar, într-un loc foarte confortabil. Toți sperăm ca totul să meargă pe calea cea bună", a spus Jean Todt.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și