Închide meniul

"Ştiu care îi este starea, am informaţia!" Controversa momentului în cazul lui Michael Schumacher: "Cine sunt eu ca să divulg toate acestea?"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 decembrie 2020, 15:07 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

"Ştiu care îi este starea, am informaţia!" Controversa momentului în cazul lui Michael Schumacher: "Cine sunt eu ca să divulg toate acestea?"

Detalii despre starea lui Michael Schumacher

Profimedia

"Știu care îi este starea, am informația. Întotdeauna am avut o relație apropiată cu el. Dar familia vrea liniște. Cine sunt eu ca să divulg toate acestea? Mă rog să-și revină, să poată reapărea pe un circuit, mai ales că acum fiul său concurează", a comentat Felipe Massa. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Familia sa a cheltuit zeci de milioane de euro pentru îngrijirile medicale. "De la momentul accidentului, a fost tratat pentru a putea reveni la o viaţă mai normală", a spus, recent, Jean Todt, cel care a colaborat cu Michael Schumacher, la Ferrari.

Michael Schumacher, mutat la Mallorca

Michael Schumacher a fost mutat din Elveţia într-o vilă de 30 de milioane de euro din Mallorca, una care i-a aparţinut în trecut preşedintelui de la Real Madrid, Florentino Perez.

"Este o chestiune pe care prefer să nu comentez. Îl văd pe Michael de 2 ori pe lună, iar răspunsul meu e același, este un luptător. Este îngrijit extraordinar, într-un loc foarte confortabil. Toți sperăm ca totul să meargă pe calea cea bună", a spus Jean Todt.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:40 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! Vezi toate știrile
Citește și