Închide meniul

Atac furibund al avocatului lui Diego Maradona. "Este inexplicabil ce au făcut medicii. Ambulanţa a ajuns după mai mult de 30 de minute"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 noiembrie 2020, 12:23 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Atac furibund al avocatului lui Diego Maradona. "Este inexplicabil ce au făcut medicii. Ambulanţa a ajuns după mai mult de 30 de minute"

ProfimediaImages

Avocatul lui Diego Maradona atacă

"Este inexplicabil că stafful medical nu l-a verificat cum trebuie în ultimele 12 ore ale vieţii. Ambulanţei i-a luat mai mult de jumătate de oră să ajungă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acest lucru nu trebuie trecut cu vederea și voi cere ca aceste consecințe să fie investigate până la capăt. După cum mi-a spus Diego: 'Tu ești soldatul meu, acționează fără milă'", este comunicatul lui Morla, pe Twitter.

Diego Maradona a murit şi întreaga Argentina plânge

În cartierul Boca din Buenos Aires, dar şi în Europa, la Napoli şi la Barcelona, locuri înalte ale carierei lui El Pibe de Oro, emoţia s-a răspândit în rândurile fanilor, la câteva ore după anunţarea morţii lui Diego Maradona, campion mondial în 1986, aproape pe cont propriu. 

3 zile de doliu au fost decretate de preşedintele argentinian Alberto Fernandez. La cererea familiei, priveghiul va avea loc în timpul zilei de joi, la palatul prezidenţial, unde, înainte de miezul nopţii au ajuns Claudia Villafane, fosta soţie, alături de cele două fiice, Dalma şi Geaninna.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 21:08 Federația a anunțat o schimbare majoră în fotbalul din Anglia! Ce se întâmplă din sezonul viitor 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera Vezi toate știrile
Citește și