Închide meniul

Preşedintele Argentinei a declarat trei zile de doliu după moartea lui Maradona. "Nu îmi vine să cred, încercăm să vorbim cu familia lui"

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 noiembrie 2020, 17:47

Preşedintele Argentinei a declarat trei zile de doliu după moartea lui Maradona. "Nu îmi vine să cred, încercăm să vorbim cu familia lui"

Profimediaimages

Alberto Fernandez a fost vizitat, în 2019, de Diego Maradona

  • Alberto Fernandez, devastat de anunţul morţii lui Diego Maradona
  • Vor fi trei zile de doliu în Argentina

Fernandez şi-a întrerupt toate activităţile pe care le avea programate pentru a organiza înmormântarea lui El Pibe d'Oro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trei zile de doliu naţional în Argentina

"Nu am putut să cred când am auzit, eram devastat. Este cea mai neagră veste pe care puteam să o primesc. Noi îl iubim. Încercăm să vorbim cu membrii familiei lui Diego Maradona. Vom vedea ce va fi. Este multă tristeţe", a declarat Alberto Fernandez pentru jurnaliştii de la Clarin.

În luna decembrie a anului, Maradona a fost în vizită la preşedintele Argentinei. Alberto Fernandez a dezvăluit cum a decurs avea întâlnire care l-a marcat.

Reclamă

"Am avut noroc că m-am văzut cu el. Îi voi mulţumi mereu pentru modul că m-a încurajat şi a stat lângă mine. Noi am discutat o lungă perioadă de timp. Am vorbimt despre fotbal, gimnastică, despre Argentina", a mai spus Fernandez.

Gică Hagi, mesaj de adio pentru Diego Maradona

Supranumit "Maradona din Carpaţi", Gică Hagi a recunoscut că a fost o onoare această comparaţie.

Reclamă

"Eu l-am cunoscut şi pe teren şi când eram mai mic şi când am fost mai mare. Din păcate, a venit şi o zi ca aceasta pe care nimeni nu şi-o doreşte. Nouă nu ne vine să credem că el nu mai există. Fotbalul e trist în momentul de faţă. E o zi tristă şi din păcate Dumnezeu să îl ierte şi să aibă grijă de el.

El o să rămână în inima noastră şi a tuturor, în inima tuturor de fapt, mai ales a celor din Argentina, a celor din Napoli şi a noastră, celorlalţi care l-am cunoscut, care am jucat cu el. Într-adevar, a fost un geniu. Cred eu că mulţi copii au jucat fotbal datorită lui.

Bineînţeles că eu când eram la începutul carierei şi am fost comparat cu el …vă daţi seama că eram şi mai fericit. Lumea m-a comparat cu el şi pentru mine a fost o onoare. El a fost un geniu", a spus Hagi, pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi susţine că a fost un jucător mai bun decât Maradona
Fotbal • 14 dec., 18:43
Gică Hagi s-a comparat cu Diego Maradona: „Mi se spunea Maradona din Carpaţi, dar am fost mai bun ca el”
Isra Cano a marcat golul finalului de an, în stilul lui Maradona
Fotbal extern • 7 dec., 11:47
A marcat golul finalului de an, în stilul lui Maradona! Putea produce marea surpriză din Cupa Spaniei
Moştenitorii lui Maradona au câştigat, în instantă, dreptul de a folosi numele fostului fotbalist
Extra • 8 nov., 9:23
Moştenitorii lui Maradona au câştigat, în instantă, dreptul de a folosi numele fostului fotbalist
Întrebat pe cine alege dintre Diego Maradona şi Lionel Messi, Papa Francisc a dat un răspuns la care nu se aştepta nimeni!
Fotbal • 3 nov., 15:03
Întrebat pe cine alege dintre Diego Maradona şi Lionel Messi, Papa Francisc a dat un răspuns la care nu se aştepta nimeni!
Lionel Messi nu l-a uitat pe Diego Maradona
Fotbal extern • 31 oct., 0:15
Lionel Messi nu l-a uitat pe Diego Maradona, după ce a câştigat Balonul de Aur! „El Pibe d’Oro” ar fi împlinit 63 de ani