Închide meniul
Foto

„Atât de frumoasă!”. Cum arată fiica lui Ilie Năstase care face avere din fotografii interzise minorilor

Reclamă

Publicat: 15 octombrie 2023, 21:52

„Atât de frumoasă!”. Cum arată fiica lui Ilie Năstase care face avere din fotografii interzise minorilor

Cum arată fiica lui Ilie Năstase care face avere din fotografii interzise minorilor

Charlotte Năstase este fiica lui Ilie Năstase / Colaj Instagram/Profimediaimages

Se ştie cum arată fiica lui Ilie Năstase, Charlotte Năstase, care face avere din fotografii interzise minorilor. Tânăra în vârstă de 33 de ani a surprins pe toată lumea în 2022, când a recunoscut că şi-a deschis cont pe o platformă destinată adulţilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Charlotte este fiica adoptivă a fostului mare jucător de tenis şi a actriţei Alexandra King (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Ea a fost în conflict cu „Nasty” şi nu a vorbit aproximativ 15 ani cu tatăl ei.

Cum arată fiica lui Ilie Năstase care face avere din fotografii interzise minorilor

Charlotte Năstase a refuzat să mai aştepte ajutorul financiar al părinţilor ei. „Nu vreau banii lui. Nu-i voi mai cere bani niciodată. Ultima dată i-am cerut ajutor cu o chirie de 600 de dolari în Ajunul Crăciunului. Era decembrie 2020„, anunţase, pe reţelele sociale, fiica fostului lider ATP.

Charlotte a decis să se descurce pe cont propriu şi a postat mai multe imagini pe un site cu conţinut exclusiv pentru adulţi. Le-a transmis fanilor ei să o urmărească.

Bună, dragii mei! Bine ați venit pe pagina mea de OnlyFans. Sper să vă placă. Spuneți ce vreți! Să ne jucăm, baby. (…) Sânii mei se numesc Chloe și Coco. Chloe este cel stâng, pentru că are litera L în el”, a scris aceasta pe platformă. 37 de dolari trebuie să plească cei care îşi doresc să o vadă pe OnlyFans.

Reclamă

Ilie Năstase are cinci copii. În 1986, în momentul în care era într-un mariaj cu Alexandra King, i-a înfiat pe Nicholas şi pe Charlotte. După divorţ, cei doi au rămas în Statele Unite alături de mama lor. Fostul lider ATP mai are o fiică cu Dominique Garzia, Nathalie şi două cu Amalia, Alessia şi Emma.

Ilie Năstase, reacţie categorică după acuzele şocante ale fiicei sale adoptive Charlotte

Charlotte a venit şi cu declaraţii extrem de controversate. Şi-a acuzat tatăl, pe care nu l-a mai văzut de mai bine de un deceniu, că a încercat să o convingă să se sinucidă. „Regretă că m-a adoptat”, a precizat aceasta. Fostul lider ATP asigură că nu e cazul de aşa ceva şi că ar fi plătit o sumă uriaşă pentru educaţia ei.

Întrebați-o pe ea cine i-a plătit educația 10 ani la Școala Americană, vreo jumătate de milion de euro! Dacă nu sunt tată bun… Pentru ce? A muncit, a făcut ceva în viața ei ca să merite mai mult? Dacă dumneavoastră credeți că i-am dat numai 600 de dolari să trăiască în America, înseamnă că minte clonț!

Reclamă 4 / 0/3

M-am ocupat de ea cât am putut, dacă ea stă în America și a fost decizia ei să stea în America… Ea stă în America, eu stau la București… Eu știu ce am făcut pentru ea și fratele ei, de asemenea, adoptat. Le-am dat educație, care este cea mai importantă! Ce să fac? Să mă duc la New York să locuiesc? Am familia mea, aici, în România!„, a declarat Ilie Năstase pentru antenastars.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și