Închide meniul

Au invadat plajele şi nu mai ţin cont de restricţii! Oamenii de ştiinţă trag un semnal de alarmă: "E mult prea devreme!"

Antena Sport Publicat: 30 mai 2020, 6:58

Au invadat plajele şi nu mai ţin cont de restricţii! Oamenii de ştiinţă trag un semnal de alarmă: "E mult prea devreme!"

profimediaimages.ro

Plajele din Brighton s-au umplut

  • Plajele din sudul Marii Britanii au fost pline
  • Englezii au încălcat regulile de distanţare socială
  • Oamenii de ştiinţă se tem de ce este mai rău

Plajele din Brighton au fost pline, iar măsurile de distanţare socială nu s-au respectat, cu toate că Guvernul britanic a anunţat încă 324 de decese cauzate de COVID-19 în ultimele 24 de ore. În Anglia, abia de la începutul săptămânii viitoare sunt permise ieşirile în grupuri de şase persoane, dar reglementările n-au mai contat. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mii de oameni s-au înghesuit la plajă pentru a se bucura de soare încă din acest weekend, iar poliţiştii au fost nevoiţi să ia atitudine. I-au ameninţat pe cei care încălcau regulile de distanţare socială cu amenzi, care pot ajunge şi până la 1.000 de lire sterline. 

Oamenii de ştiinţă trag un semnal de alarmă

Englezii sunt în cea de-a 68-a zi de restricţii, dar au început să relaxeze măsurile de distanţare socială. În această perioadă, cetăţenii au voie să călătorească în toată ţara şi să-şi petreacă timpul în aer liber alături de familie. 

Reclamă

Potrivit Dailymail, trei dintre cei mai importanţi oameni de ştiinţă din Marea Britanie, profesorul Peter Horby, Sir Jeremy Farrar şi profesorul John Edmunds consideră că reprezentanţii Guvernului s-au grăbit. "E mult prea devreme!", a fost avertismentul acestora. 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Barcelona - Real Madrid nu se va vedea în Marea Britanie
La Liga • 26 oct., 17:00
Barcelona – Real Madrid nu se va vedea în Marea Britanie! Regula din anii ’60 care „interzice” El Clasico la TV
Gigi Becali, în timpul unei conferințe la Palat
Liga 1 • 14 iul., 22:49
Gigi Becali dă milităria jos din pod la FCSB! Avertisment pentru Octavian Popescu şi Florin Tănase: „Se plâng, acasă!”
Emma Răducanu, în confruntarea dintre Cehia și Marea Britanie, de la Billie Jean King Cup
WTA • 15 apr., 21:16
Emma Răducanu, debut fabulos la Billie Jean King Cup! Campioana de la US Open a jucat pentru prima dată în carieră, la profesioniști, pe zgură
Octavian Popescu, mijlocaș FCSB
Fotbal intern • 6 apr., 13:00
Octavian Popescu, avertizat: „Îți dă unul un umăr, ai zburat peste panourile publicitare!” Ce trebuie să facă „perla” lui Gigi Becali pentru a se impune la o echipă de top din Europa
Petr Aven şi Vladimir Putin
Diverse • 25 mart., 16:41
FOTO
Oligarhul rus, sancționat pentru relația cu Vladimir Putin, a răbufnit: „Mai am voie să am menajeră sau șofer?”. Ce a făcut soţia lui