Închide meniul

Au luat cina într-un restaurant din Cluj şi au primit o notă de plată de 16.300 de lei. Uluitor ce bacşiş au primit chelnerii!

Reclamă

Publicat: 31 august 2023, 0:10

Au luat cina într-un restaurant din Cluj şi au primit o notă de plată de 16.300 de lei. Uluitor ce bacşiş au primit chelnerii!

Au luat cina într-un restaurant din Cluj şi au primit o notă de plată de 16.300 de lei

Notă de plată uriaşă la un restaurant / Colaj Gândul/Profimediaimages

Mai mulţi culturişti nu s-au uitat la bani şi au luat cina într-un restaurant din Cluj, iar la final au primit o notă de plată de 16.300 de lei. 13 sportivi au fost prezenţi şi au achitat o sumă uriaşă!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost o seară epică pentru culturiştii care au demonstrat că nu au probleme cu banii. Şi-au comandat chiar şi trei sticle de vin care au costat câte 1230 de lei.

Culturiştii au luat cina într-un restaurant din Cluj şi au primit o notă de plată de 16.300 de lei

Potrivit gândul.ro, printre cei care au sărbătorit au fost Ovidiu Danila, multiplu campion național si mondial la Fitness şi Culturism, şi Jack Wood, deținătorul concursurilor de Mr. OLYMPIA. La masă cu ei a stat, printre alţii, şi George Miron, care a luat locul 1 Olympia Eastern Europe și cardul de profesionist IFBB PRO.

Sursa citată anterior anunţă că chelnerii au fost recompensaţi pe măsură de culturiştii care au petrecut pe cinste. Bacşişul a fost unul uluitor, de 3.000 de lei!

A fost făcută chiar şi o fotografie a notei de plată, care este una dintre cele mai mari plătite, în acest an, în România.

Reclamă

Bacşiş uriaş primit de o chelneriţă de la kosovarul Arijanet Muric

Un bacşiş uriaş a primit de o chelneriţă de la Arijanet Muric, după petrecerea promovării în Premier League a lui Burnley. Chantal, o tânără de 25 de ani care lucreză într-un club de noapte din Munchen, a avut parte de surpriza vieţii ei în luna aprilie.

Portarul din Kosovo Arijanet Muric, care a contribuit decisiv la promovarea grupării de pe Turf Moor, a dat recital. A plecat alături de mai mulţi coechipieri în Germania, acolo unde au avut o noapte de pomină.

Reclamă 4 / 0/3

Au comandat mai multe sticle de şampanie care costă o avere. Au fost 40 de sticle de Dom Perignon, 10 de Armand de Brignac şi 4 de Chandon Nectar, al căror preţ s-a ridicat la 31.752 de lire sterline (n.r. 36.000 de euro), a precizatthesun.co.uk.

Chantal, chelneriţa care i-a servit şi care lucrează cu jumătate de normă în clubul de noapte din Munchen, a primit un bacşiş uriaş pe nota de plată. Arijanet Muric i-a oferit 10.000 de euro!

Am invitat toţi angajaţii şi mi-am împărţit câştigul cu ei. Chiar şi femeia de serviciu a primit ceva. Muric a fost un invitat foarte plăcut, a creat o atmosferă bună„, a dezvăluit ea pentru Bild.

Chantal a precizat că a cheltuit o parte din bani pentru a-şi cumpărat un căţel din rasa Pomeranian Bulldog, căruia i-a dat numele Rolex.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și