Închide meniul
EXCLUSIV

„Dacă numai trunchiul ne lovea, eram ‘curăţaţi’ amândoi!” Aurel Ţicleanu, noi detalii despre incidentul dramatic din Parcul Cişmigiu: „Ne-a salvat faptul că erau multe crenguţe!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 aprilie 2022, 19:19

„Dacă numai trunchiul ne lovea, eram curăţaţi amândoi! Aurel Ţicleanu, noi detalii despre incidentul dramatic din Parcul Cişmigiu: „Ne-a salvat faptul că erau multe crenguţe!

Aurel Ţicleanu şi soţia sa au trecut prin momente cumplite

AS.ro LIVE

Aurel Ţicleanu a oferit noi detalii despre incidentul din parcul Cişmigiu, acolo unde un copac a căzut peste el şi pe soţia sa în timp ce se plimbau. Ţicleanu spune că au avut noroc şi că incidentul se putea termina tragic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ţicleanu a spus că soţia sa a fost cea mai afectată. Aceasta s-a ales cu piciorul în ghips, dar şi cu traumatisme la nivelul capului.

Aurel Ţicleanu: „E incredibil ce s-a întâmplat”

E incredibil ce s-a întâmplat. Mă plimbam cu doamna mea, făcea plimbarea de după-amiază în jurul orei 17:00 şi, la un moment dat, am auzit o trosnitură. A căzut o creangă foarte mare, pe mine m-a lovit în spate, am reuşit să îmi ascund capul. De acolo a ricoşat în doamna mea, care nu s-a ferit. A lovit-o în cap, are contuzii şi la cap şi pe corp. Tocmai când păşea a lovit-o în picior. Ne-am temut foarte tare de o fractură, până la urmă are doar o entorsă de gradul 2. Piciorul în ghips până la şold, are ligamentele luxate. Ne-a salvat faptul că erau foarte multe crenguţe care au atenuat lovitura. Era un trunchi incredibil de mare. Dacă numai trunchiul ne lovea, eram curăţaţi amândoi.

Nu mi s-a mai întâmplat aşa ceva. Eu eram în picioare, dar doamna mea era căzută, săraca, exact sub ramurile copacului. Acum e în regulă cu traumatismele astea. Cel mai puţin confortabil este că are piciorul în ghips şi trebuie să stea la pat„., a spus Ţicleanu în exclusivitate pentru Antena Sport.

Momente cumplite pentru Ţicleanu şi soţia sa

Aurel Ţicleanu şi soţia sa au ajuns la spital cu răni serioase, după ce un copac s-a rupt şi a căzut peste ei. Copacul a fost doborât de vântul puternic.

Reclamă

Totul s-a petrecut duminică după amiază, în timp ce Ţicleanu şi soţia sa se plimbau prin parcul Cișmigiu. Din cauza vântului puternic, un copac s-a rupt şi i-a lovit pe cei doi.

Legenda Universităţii Craiova a scăpat doar cu câteva zgârieturi, după ce și-a apărat capul cu mâna. Din păcate, soţia sa, Cristina Lorena, a fost rănită la cap, braţe şi picioare, scrie sursa citată, şi a fost nevoită să meargă de urgenţă la spital. Pompierii au intervenit de urgenţă şi au eliberat-o de sub crengi.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și