Închide meniul

Prima reacție a lui Aurel Țicleanu, după ce un copac s-a prăbușit peste el și soția sa: “I-a căzut în cap și i-a prins piciorul”. În ce stare se află cei doi

Antena Sport Publicat: 4 aprilie 2022, 12:26

Prima reacție a lui Aurel Țicleanu, după ce un copac s-a prăbușit peste el și soția sa: “I-a căzut în cap și i-a prins piciorul”. În ce stare se află cei doi

Prima reacție a lui Aurel Țicleanu, după ce un copac a căzut peste el și soția sa

Facebook / Aurel Țicleanu

  • Un copac a căzut peste Aurel Țicleanu și soția sa, în parcul Cișmigiu
  • Prima reacție a jucătorului legendar al Universității Craiova

Aurel Țicleanu (63 de ani) a oferit o primă reacție după ce a apărut vestea că un copac a căzut peste el și soția sa. Fostul mare mijlocaș al Craiovei a dezvăluit că soția lui, Lorena, a suferit o entorsă în urma incidentului din parcul Cișmigiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aurel Țicleanu și soția sa au trecut prin momente oribile, în timp ce se plimbau prin parcul Cișmigiu, din București. Duminică după-amiază, un copac s-a rupt și a căzut peste ei, iar cei doi au ajuns la spital cu răni serioase, potrivit fanatik.ro.

Prima reacție a lui Aurel Țicleanu, după ce un copac a căzut peste el și soția lui

Fostul mare mijlocaș a dezvăluit că soția lui a suferit o entorsă de gradul al doilea. Anunțul a fost făcut prin intermediul paginii de Facebook a celor de la FC U Craiova 1948.

Reclamă

“Să spunem că acum suntem bine. Am trecut prin clipe de mare panică. Am avut amândoi un ghinion teribil. Un copac a căzut pe noi în timp ce ne plimbam în Cișmigiu.

Pe mine m-a lovit în spate, iar soției mele i-a căzut în cap, dar i-a prins și piciorul. Acum îl are în ghips, având entorsă de gradul al doilea. Mulțumim lui Dumnezeu că am scăpat doar așa.

Reclamă

Vă mulțumim pentru încurajările pe care voi, cei de la Craiova, ni le-ați transmis.”, a transmis Aurel Țicleanu, prin intermediul contului de facebook al celor de la FC U Craiova 1948.

Momente cumplite pentru Aurel Ţicleanu şi soţia sa

Aurel Ţicleanu şi soţia sa au ajuns la spital cu răni serioase, după ce un copac s-a rupt şi a căzut peste ei. Copacul a fost doborât de vântul puternic.

Reclamă 4 / 0/3

Totul s-a petrecut duminică după amiază, în timp ce Aurel Ţicleanu şi soţia sa se plimbau prin parcul Cișmigiu. Din cauza vântului puternic, un copac s-a rupt şi i-a lovit pe cei doi.

Legenda Universităţii Craiova a scăpat doar cu câteva zgârieturi, după ce și-a apărat capul cu mâna. Din păcate, soţia sa, Cristina Lorena, a fost rănită la cap, braţe şi picioare, scrie sursa citată, şi a fost nevoită să meargă de urgenţă la spital. Pompierii au intervenit de urgenţă şi au eliberat-o de sub crengi.

 

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:27 FotoIlie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty” 20:22 Bernadette Szocs, performanţă unică în carieră! „Bernie” îşi continuă drumul spre obiectivul uriaş 20:17 Tatăl Cristinei Neagu a murit! Clipe dificile pentru cea mai bună handbalistă a României 20:00 Rafael Nadal a revenit cu victorie în circuitul ATP! Prestaţie de zile mari a spaniolului în primul tur de la Barcelona 19:54 „Te interesează Rapid?” Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi: „Aste e prioritatea!” 19:29 Dan Şucu pregăteşte schimbări majore la Rapid, după demiterea lui Cristiano Bergodi: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă” 19:06 Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Se luptă cu Borussia Dortmund pentru semnătura românului 18:55 „Nu a fost o declaraţie sinceră” Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat” 18:40 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid! Anunţul făcut după demiterea lui Cristiano Bergodi 18:29 Southampton – Preston LIVE VIDEO (22:00) în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 13 apr., 14:33
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova! Poartă negocierile finale cu Mihai Rotaru
Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu
Liga 1 • 13 apr., 9:06
„Gata, e timpul!” Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu, care a fost asaltat cu oferte din România. Ce sfat prețios i-a dat
Gică Hagi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova
Liga 1 • 13 apr., 8:47
Gică Hagi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova: „Luați-l pe el, e al vostru!”. Anunț ferm despre venirea în Bănie
Jovan Markovic, scandal de proporţii cu fanii Universităţii Craiova
Liga 1 • 12 apr., 23:56
Jovan Markovic, scandal de proporţii cu fanii Universităţii Craiova! A fost înjurat şi a sărit la bătaie cu ultraşii
Alexandru Mitriță, prima reacție despre un posibil transfer la FCSB
Liga 1 • 12 apr., 22:44
Alexandru Mitriță, prima reacție despre un posibil transfer la FCSB: „Țin să le mulțumesc!”