Închide meniul

Averea lui Diego Maradona continuă să stârnească controverse. Fostele iubite se întrec în acuze. "A cheltuit sume foarte mari de pe un card"

Antena Sport Publicat: 23 ianuarie 2021, 13:55 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Averea lui Diego Maradona continuă să stârnească controverse. Fostele iubite se întrec în acuze. "A cheltuit sume foarte mari de pe un card"

Profimediaimages

Controverse la împărţirea averii lui Diego Maradona

  • Diego Maradona a murit pe 25 noiembrie
  • Argentinianul a lăsat în urmă o avere uriaşă

Ultima prietenă a lui Maradona, Rocio Oliva (30 de ani), este arătată cu degetul pentru că ar fi golit cardul lui Diego imediat după ce acesta a murit, în luna noiembrie. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luptă nebună pentru averea lăsată de Diego Maradona

Acuzele surprinzătoare au fost făcute de avocatul unei alte foste iubite, Veronica Ojeda, cea care are un copil cu Maradona.

"S-au descoperit cheltuielile pe un card de credit aflat în posesia lui Rocio imediat după moartea lui Maradona. Vorbim despre cheltuieli foarte mari. Bănuiala este că a profitat de situație și a cheltuit banii de pe card până când acesta a fost anulat", a anunţat o perioadă din familia fostului mare fotbalist, potrivit The Sun.

Reclamă

Diego Maradona şi Rocia Oliva erau împreună din 2014. Între cei doi era o diferenţă de 30 de ani. Fosta iubită a legendei fotbalului mondial a fost extrem de afectată de vestea care a îndoliat întreaga planetă.

Nu cred, nu îmi vine să cred. M-a iubit foarte mult. M-a învățat multe despre viață. Îmi vin în minte toate amintirile frumoase pe care le-am avut. Tot ce am trăit cu Diego a fost frumos”, a declarat Rocio Oliva imediat după Maradona a încetat din viaţă din cauza unui stop cardiorespirator.

Reclamă

Au apărut deja mai multe controverse cu referire la împărţirea averii celui care a ajutat-o pe Argentina să câştige Cupa Mondială în 1986. Pe lângă cele 75 de milioane de dolari, mai este vorba de multe proprietăți, bijuterii, obiecte de colecție și mașini de lux.

Avocatul Mauricio D'Alessandro pretinde că trebuie inclusă și o casă din Cuba, care i-ar fi fost dată lui Maradona de către Fidel Castro, în perioada în care El Pibe D'Oro a locuit acolo pentru a-şi trata dependența de cocaină.

Motivul pentru care Maradona și-a scos mai mulţi membri ai familiei din testament

Din ultimele informaţii, se pare că D10S le-ar fi scos din testament pe fosta soție Claudia, precum și două fiice ale sale, Dalma și Giannina.

Reclamă 4 / 0/3

Se pare că motivul pentru care Maradona a făcut acest lucru are de-a face cu o decizie luată în 2015. La acel moment, ”El Dios” ar fi descoperit că îi lipsesc 6 milioane de dolari din conturi, precum și mai multe sute de obiecte de colecție.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:13 VIDEOScene incredibile sub ochii lui Alex Dobre în FC Porto – Famalicao! Evanilson a lovit un adversar cu capul în gură! Ce a urmat 21:49 Dan Petrescu, despre revenirea la CFR Cluj: „Mă întorc ca acasă”! A dezvăluit ce a vorbit cu Neluţu Varga! 21:49 LIVE VIDEOEstoril – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2! Gil Vicente – Sporting 0-4 21:30 LIVE SCOREU Cluj – Petrolul 0-0. „Șepcile roșii” atacă prima poziție din playout. Duel „încins” pe Cluj Arena 21:27 UPDATEUcraina – România 2-1, în Billie Jean King Cup. Ana Bogdan, victorie mare contra Elinei Svitolina. Cristian – Tsurenko, ACUM 21:23 „Asta e România!” Dorinel Munteanu s-a certat cu Robert Niță la Voluntari – Oțelul 1-1! Ce i-a fost strigat din tribune 21:09 Novak Djokovic, eliminat de Casper Ruud în semifinale la Monte Carlo! Ruud – Tsitsipas e finala turneului 21:00 FotoWrexham a promovat în Liga a 3-a din Anglia, iar fanii au declanșat nebunia! Imagini incredibile de la marea sărbătoare 20:36 Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru a-l lua sigur pe Rafa Mujica, atacantul cu cifre de senzaţie în Liga Portugal 20:21 „Normal că îmi e teamă de retrogradare!” Eugen Trică, despre situația incredibilă în care a ajuns FCU Craiova Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi susţine că a fost un jucător mai bun decât Maradona
Fotbal • 14 dec., 18:43
Gică Hagi s-a comparat cu Diego Maradona: „Mi se spunea Maradona din Carpaţi, dar am fost mai bun ca el”
Isra Cano a marcat golul finalului de an, în stilul lui Maradona
Fotbal extern • 7 dec., 11:47
A marcat golul finalului de an, în stilul lui Maradona! Putea produce marea surpriză din Cupa Spaniei
Moştenitorii lui Maradona au câştigat, în instantă, dreptul de a folosi numele fostului fotbalist
Extra • 8 nov., 9:23
Moştenitorii lui Maradona au câştigat, în instantă, dreptul de a folosi numele fostului fotbalist
Întrebat pe cine alege dintre Diego Maradona şi Lionel Messi, Papa Francisc a dat un răspuns la care nu se aştepta nimeni!
Fotbal • 3 nov., 15:03
Întrebat pe cine alege dintre Diego Maradona şi Lionel Messi, Papa Francisc a dat un răspuns la care nu se aştepta nimeni!
Lionel Messi nu l-a uitat pe Diego Maradona
Fotbal extern • 31 oct., 0:15
Lionel Messi nu l-a uitat pe Diego Maradona, după ce a câştigat Balonul de Aur! „El Pibe d’Oro” ar fi împlinit 63 de ani