Închide meniul

Avertisment teribil înaintea paradei lui Vladmir Putin. Marea temere a ucrainenilor pentru 9 mai. Mesajul lui Vitali Klitschko şi Volodimir Zelenski

Publicat: 8 mai 2022, 18:08

Reclamă
Avertisment teribil înaintea paradei lui Vladmir Putin. Marea temere a ucrainenilor pentru 9 mai. Mesajul lui Vitali Klitschko şi Volodimir Zelenski

Vladimir Putin pregăteşte o paradă de amploare în plin război

Avertisment teribil înaintea paradei lui Vladmir Putin / Profimediaimages

Avertisment teribil înaintea paradei lui Vladimir Putin. Rusia va celebra, pe 9 mai, victoria împotriva Germaniei Naziste, iar ucrainenii sunt în gardă. Vitali Klitschko şi Volodimir Zelenski se tem de ceea ce s-ar putea întâmpla în Ucraina şi au transmis un mesaj extrem de puternic pentru cetăţenii care se află de 74 de zile sub bombardamentele ruşilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primarul Kievului le cere celor care au reuşit să fugă din capitală să nu se întoarcă în capitală prea curând. Fostul boxer este extrem de garantat şi a transmis un semnal de alarmă înfricoşător.

Avertisment teribil înaintea paradei lui Vladmir Putin, de pe 9 mai

Le recomand oamenilor din Kiev să nu se grăbească să se întoarcă în oraş, având în vedere pericolul. Obiectivul agresorului a fost și rămâne capitala. Este un număr mare de mine în suburbii şi în parcurile forestiere. Armata spune că o mare parte dintre aceste zone rămân periculoase. Nu putem garanta încă securitatea, dar după 8-9 mai ne vom putea întoarce în capitală„, a declarat Vitali Klitschko, citat de pravda.com.ua.

La scurt timp după anunţul făcut de fostul campion la categoria grea, preşedintele Ucrainei i-a pus în gardă pe ucraineni. Le cere să fie atenţi la orice sirenă pe 9 mai!

Le cer tututor cetăţenilor noştri, în special în aceste zile, să nu ignore sirenele antiaeriene. Vă rog, este viaţa voastră şi a copiilor voştri.

Reclamă
Reclamă 4

Dacă cineva vrea să meargă să planteze flori, o poate face în privat… Fiți atenți și respectați regulile de siguranță pe timp de război. Vă rog să nu ignorați alarmele„, a reacţionat şi Volodimir Zelenski, potrivit iltempo.it.

Vitali Klitschko a făcut anunțul așteptat de toți ucrainenii

În această săptămână, Klitschko a transmis un mesaj către populația ucraineană, lăsând de înțeles că țara lor va primi sprijin suplimentar din partea NATO în următoarea perioadă.

Primarul Kievului așteaptă ca Ucraina să primească sprijin suplimentar din partea NATO, la nivel de apărare aeriană. În același timp, fostul boxer îi îndeamnă pe cetățeni să meargă în buncăre și să respecte regulile impuse pentru a rămâne în siguranță în timpul bombardamentelor rușilor.

Reclamă

Din păcate, la ora actuală, suntem cu toții îngrijorați din cauza zvonurilor constante legate de amenințările de la nivelul aerian – atacurile cu rachete. Rog pe toată lumea să respecte regulile, să meargă în buncăre și să nu încalce aceste cerințe, pentru că în orice moment orice clădire din orașul nostru poate fi bombardată.

Sperăm că în următoarele zile vom primi sprijin aerian defensiv suplimentar, în vestul țării, standard NATO, care va proteja spațiul nostru aerian”, a spus Vitali Klitschko.

Vladimir Putin: „La fel ca în 1945, victoria va fi a noastră”

Avertisment teribil înaintea paradei lui Vladimir Putin. Liderul de la Kiev a subliniat, înaintea paradei, că datoria soldaţilor ruşi este să prevină renaşterea nazismului, anunţă news.ro.

”Astăzi, soldaţii noştri, precum strămoşii lor, luptă umăr la umăr pentru eliberarea ţării lor natale de sub mizeria nazistă, cu încrederea că, la fel ca în 1945, victoria va fi a noastră”, a declarat Putin în mesajul transmis duminică ţărilor fostului bloc sovietic, din Asia Centrală, precum şi regiunilor separatiste din estul Ucrainei.

Astăzi, datoria noastră comună este să prevenim renaşterea nazismului, care a provocat atât de multă suferinţă popoarelor din diferite ţări”, a adăugat el, pentru ca ” noile generaţii să fie demne de memoria părinţilor şi bunicilor lor”.

Vladimir Putin a făcut referire nu doar la soldaţi, ci şi la civilii ”frontului intern”, ”care au zdrobit nazismul cu preţul nenumăratelor sacrificii”.

Din păcate, astăzi, nazismul ridică din nou capul”, a subliniat preşedintele rus, într-un pasaj destinat ucrainenilor.

Datoria noastră sfântă este să îi împiedicăm pe moştenitorii ideologici ai celor care au fost învinşi” în ceea ce Moscova numeşte ”Marele Război Patriotic, ”să se răzbune”, a mai precizat liderul rus.

Putin a urat ”întregului popor al Ucrainei – un viitor paşnic şi echitabil”. Rusia va celebra luni, 9 mai, victoria împotriva Germaniei Naziste, prin organizarea unei parade militare urmată de un aşa-numit marş al ”Regimentul Nemuritor”, pentru a aduce un omagiu înaintaşilor care au căzut în război.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:30

LIVE VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia este ACUM în AntenaPLAY! Vreme ploioasă la Spa

19:25

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă!

19:19

Jaqueline Cristian, victorie fabuloasă cu Caroline Garcia! Performanță uriașă! Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la JO 2024

18:36

Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în sferturi la dublu mixt, la Jocurile Olimpice 2024! Victorie superbă la Paris

18:28

Helmut Duckadam a analizat-o pe FCSB și l-a readus cu picioarele pe pământ pe Gigi Becali: „Champions League? Să fim serioși!”

18:02

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45)

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1
Citește și