Închide meniul

Lovitură devastatoare pentru Vladimir Putin! Vitali Klitschko a făcut anunțul așteptat de toți ucrainenii

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 mai 2022, 18:58

Lovitură devastatoare pentru Vladimir Putin! Vitali Klitschko a făcut anunțul așteptat de toți ucrainenii

Vitali Klitschko a anunţat câţi civili au murit în Kiev

Vitali Klitschko este primarul din Kiev / Colaj Profimedia, Hepta

Lovitură devastatoare pentru Vladimir Putin, anunțată de Vitali Klitschko. Primarul din Kiev a transmis un mesaj către populația ucraineană, lăsând de înțeles că țara lor va primi sprijin suplimentar din partea NATO în următoarea perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ucraina continuă să se apere împotriva armatei lui Vladimir Putin. Rusia a declanșat războiul în țara vecină în urmă cu 73 de zile. Vitali Klitschko a făcut un anunț extrem de important, așteptat de întreaga populație a Ucrainei.

Lovitură devastatoare pentru Vladimir Putin! Vitali Klitschko a anunțat sprijin suplimentar din partea NATO

Primarul Kievului așteaptă ca Ucraina să primească sprijin suplimentar din partea NATO, la nivel de apărare aeriană. În același timp, fostul boxer îi îndeamnă pe cetățeni să meargă în buncăre și să respecte regulile impuse pentru a rămâne în siguranță în timpul bombardamentelor rușilor.

„Din păcate, la ora actuală, suntem cu toții îngrijorați din cauza zvonurilor constante legate de amenințările de la nivelul aerian – atacurile cu rachete. Rog pe toată lumea să respecte regulile, să meargă în buncăre și să nu încalce aceste cerințe, pentru că în orice moment orice clădire din orașul nostru poate fi bombardată.

Sperăm că în următoarele zile vom primi sprijin aerian defensiv suplimentar, în vestul țării, standard NATO, care va proteja spațiul nostru aerian.”, a spus Vitali Klitschko, potrivit sport.ua.

Reclamă

Garry Kasparov, despre sfârşitul războiului din Ucraina

Garry Kasparov spune că sfârşitul războiului din Ucraina va fi atunci când armata trimisă de Vladimir Putin va fi învinsă. Kasparov este unul dintre cei mai mari contestari ai lui Vladimir Putin.

Prezent la Bucureşti la un turneu de şah, Garry Kasparov spune că Vladimir Putin a fost un dictator de când a devenit preşedintele Rusiei. Mai mult, Kasparov spune că liderul de la Kremlin este un „om perfect raţional în realitatea lui”.

„Putin este dictator de 20 de ani, nu de acum, cum au descoperit unii. Iar în realitatea lui este un om perfect rațional. Dictatorii spun why not, nu why. De ce nu?, nu de ce? Când va înceta războiul din Ucraina? Când va fi distrusă armata lui Putin. Nu este nicio altă posibilitate”, a spus Garry Kasparov pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Întrebat dacă se teme pentru viaţa sa după ce l-a criticat dur pe Vladimir Putin, Kasparov a răspuns fără să stea pe gânduri.

„Ar ajuta să mă tem? Viaţa mea a luat-o pe un drum cu mult timp în urmă. Eu sunt un critic şi un opozant al lui Putin aproape de la venirea lui la putere. Primul meu articol pe care l-am scris despre pericolul pe care îl reprezintă Putin datează din ianuarie 2001. În 2005 m-am retras din activitatea de jucător profesionist de şah pentru a contesta dictatura lui Putin care se contura la momentul respectiv.

Câţi cetăţeni ai Rusiei îl susţin pe Putin? Vestea rea este că eu nu ştiu. Vestea bună este că nici Putin nu ştie. Nimeni nu are această informaţie. Un sondaj se face apelând un număr de persoane… În Rusia dacă suni şi întrebi despre război şi despre Putin pariez că 9 din 10 persoane închid telefonul. Oamenii nu vor să se implice pentru că pot ajunge la închisoare. Numai să spui cuvântul ‘război’ în Rusia şi poţi ajunge în închisoare astăzi”, a mai spus Garry Kasparov, citat de digisport.ro.

 

Recomandări
  • Lovitură devastatoare pentru Vladimir Putin, anunțată de Vitali Klitschko
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
22
apr.
23:10
„Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat!
22
apr.
22:52
Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid
22
apr.
22:44
Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!”
22
apr.
22:29
„Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid
22
apr.
22:16
Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY)
Vezi toate știrile
Citește și