Închide meniul

"Avocaţii mei au totul pregătit!" Anamaria Prodan, război total cu bărbatul pe care îl alinta "Diamantul": "Am avut o relaţie deosebită cu el"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 martie 2021, 18:02

"Avocaţii mei au totul pregătit!" Anamaria Prodan, război total cu bărbatul pe care îl alinta "Diamantul": "Am avut o relaţie deosebită cu el"

Captură AS.ro

Anamaria Prodan

Transferul lui Dennis Man la Parma a răcit relaţiile dintre Anamaria Prodan. Gigi Becali şi jucător. Mai mult, agentul FIFA îl va da în judecată pe Man pentru a-i cere daune. Deşi o avea impresar pe Anamaria Prodan, Man a acceptat ca de transferul la Parma să se ocupe firma lui Giovanni Becali. Anamaria Prodan îl avea trecut în telefon "Diamant" pe actualul jucător al Parmei

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avocatii mei au totul pregatit, cine a greșit trebuie să plătească. Mie îmi pare tare rău că s-a ajuns aici, mai ales că am avut o relație deosebită cu Dennis și familia lui. Dar trebuie să îmi fac și eu dreptate. Sunt în SUA acum. A fost o periodă tensionată pentru mine, așa că am decis să nu mai intru în polemici și să mă liniștesc. Nici nu am mai vrut să mai citesc presa ca să nu mă mai necajesc”, a spus Anamaria Prodan pentru Playsport.

Anamaria Prodan, pact cu Gigi Becali

Gigi Becali ar fi făcut un pact cu Anamaria Prodan. Patronul FCSB i-ar fi cerut vedetei să nu îl mai atace public. Totuşi, Anamaria Prodan a negat faptul că s-ar fi împăcat cu Gigi Becali. Totul a plecat de la faptul că Becali ar trebui să îi dea în jur de 3 milioane de euro pentru a nu mai reprezenta niciun jucător de la FCSB.

"Ce împăcare, nici vorbă! Nu se pune problema, nu aș putea trece peste ceea ce mi-a facut un om caruia i-am fost mereu alături, mereu loială. Voi continua să lucrez cu aceiași jucători ca si până acum, nu s-a schimbat absolut nimic. Un contract de impresariere nu se poate încheia cu una, cu două”, a mai spus Anamaria Prodan. 

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor Vezi toate știrile
Citește și