Închide meniul
Foto

Bănel Nicoliţă a spus tot despre relaţia cu cea mai cunoscută amantă din România: „Lumea este foarte rea!”

Antena Sport Publicat: 12 noiembrie 2022, 9:41

Bănel Nicoliță a divorţat de Cristina Nicoliţă

Bănel Nicoliţă a spus tot despre relaţia cu cea mai cunoscută amantă din România

Bănel Nicoliţă este într-o nouă relaţie / Captură Youtube

  • Bănel Nicoliţă a spus adevărul despre Vica Blochina
  • În ce relaţie este cu fosta iubită a lui Victor Piţurcă

Bănel Nicoliţă a spus tot despre relaţia pe care o are cu Vica Blochina, cea mai cunoscută amantă din România. Fostul jucător al Stelei a venit cu lămuriri după ce au apărut tot mai multe zvonuri că ar trăi o poveste de iubire cu cea care a fost 16 ani împreună cu Victor Piţurcă, perioadă în care fostul selecţioner al României era căsătorit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bănel neagă vehement că iubita lui ar fi Vica Blochina şi asigură că relaţia lor este una de prietenie. „Nu există absolut nimic”, a ţinut să transmită Nicoliţă.

Bănel Nicoliţă a spus tot despre relaţia cu Vica Blochina, cea mai cunoscută amantă din România

Mai mult decât atât, Bănel Nicoliţă a dezvăluit că i-a făcut cunoştinţă actualei iubite cu Vica.

Reclamă

Nu, jur (n.r. dacă are vreo treabă cu Vica). Nu am avut și nici n-o să am vreodată, nu există. Lumea este foarte rea. Relația mea cu ea e doar o relație de prietenie, atât! Puteți să mă combinați cu oricine, dar cu Vica nu există absolut nimic!

Femeia e de viață, e super ok, prietenoasă, nu mai dați greșit, că sunt oameni care nu citesc și cred. E urât, mai ales pentru ea care are copil, eu, la fel, am copii și stau cu ea la masă și mai stau și cu prietena mea. E urât, când știu că am stat toți împreună la masă și să zici că eu umblu cu ea. Nu există așa ceva!„, a declarat Bănel Nicoliţă la Fiţă cu Adiţă.

Reclamă

Bănel şi-a găsit fericirea după divorţul de Cristina, cea cu care are doi copii.

Sunt foarte bine, mulțumim lui Dumnezeu. E o relație frumoasă„, a dezvăluit fostul fotbalist al Stelei.

Motivul incredibil pentru care Bănel Nicoliţă îşi ţine ascunsă iubita

S-a aflat care este motivul incredibil pentru care Bănel Nicoliţă îşi ţine ascunsă iubita. Fostul jucător al Stelei a recunoscut, prima dată după divorţul de Cristina, că este într-o nouă relaţie. Bănel s-a ferit să ofere mai multe detalii.

Reclamă 4 / 0/3

Din ultimele informaţii, Bănel Nicoliţă trăieşte de mai mult timp o poveste de dragoste. Totuşi, nu şi-a dorit să se afişeze cu cea care i-ar putea deveni soţie. Totul din cazul tatălui tinerei.

Este o adevărată umilinţă pe care o trăieşte Bănel, după ce s-a despărţit de mama celor două fete. Potrivit cancan.ro, tatăl iubitei lui nu este de acord cu relaţia celor doi. De vină ar fi etnia fostului fotbalist, anunţă sursa citată!

Bănel Nicoliţă nu are parte de linişte, cu toate că lucrurile decurg bine între el şi femeia din viaţa lui. Aceştia nu iau în calcul să se afişeze împreună tocmai pentru a nu-l deranja pe „socrul mic”.

Vica Blochina a spus adevărul despre relaţia cu Bănel Nicoliţă: „E înnebunit după asta!”

Vica Blochina a vorbit la superlativ despre Bănel Nicoliţă, cel pe care l-a cunoscut personal în acest an. Vica Blochina a spus că Bănel este înnebunit după copii.

În spaţiul public au apărut informaţii conform cărora între Bănel Nicoliţă şi Vica Blochina ar fi o relaţie mai apropiată. Presupusa relaţia a fost infirmată de ambele părţi.

E un suflet foarte bun Bănel, un om foarte bun. E înnebunit după copii, are și școala aia de copii și se vede că e un suflet bun. Pur și simplu ne-am împrietenit.

Pur și simplu eram pe același vibe. Eram pe aceeași caterincă, pe același glume. Ne-am susținut foarte mult, proiectul «Splash» a fost un proiect destul de greu, adică nu practici în fiecare zi, nu sari de la cinci sau zece metri în fiecare zi, în apă mai ales, îți dai seama.

Reclamă

Și cumva, noi am stat o săptămână împreună cu toții, ne-a unit chestia asta. Am avut emoții fiecare în parte pentru fiecare și cumva ne-a adunat Dumnezeu să fim pe același vibe cu toții.

Oricum, el fiind fotbalist s-a cățărat la zece metri, nu știu cum a reușit să facă treaba asta. Și avea și copiii în sală. Copiii lui au fost prezenți, a sărit și cu copiii… De asta a și câștigat, normal, că a fost foarte bun„, a spus Vica Blochina.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie!
Diverse • 27 mart., 14:24
FOTO
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie! Decolteul adânc cu care s-a afişat
Câte clase are, de fapt, Bănel Nicoliță
Diverse • 22 mart., 8:44
FOTO
Câte clase are, de fapt, Bănel Nicoliță: „De asta am picat!”. Promisiunea pe care i-a făcut-o Anamariei Prodan
Bănel Nicoliţă i-a făcut destăinuiri fabuloase Anamariei Prodan
Extra • 19 mart., 21:39
FOTO
„Cine ţi-a pus numele ăsta?” Bănel Nicoliţă i-a făcut destăinuiri fabuloase Anamariei Prodan: „Băi, Mariţo!”
Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara
Fotbal intern • 18 mart., 21:46
„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO
Ce făcea Bănel Nicoliţă, în ziua derby-urilor dintre FCSB şi Rapid
Diverse • 18 mart., 9:04
FOTO
Bănel Nicoliţă a dat detalii despre noua sa iubită: „Sunt fericit!” Ce afacere au împreună