Închide meniul
Foto

Bănel Nicoliţă, dezvăluiri în premieră despre nunta cu 300 de invitaţi şi despre iubita sa: „Mi-am găsit liniştea”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 octombrie 2023, 19:16

Reclamă
Bănel Nicoliţă, dezvăluiri în premieră despre nunta cu 300 de invitaţi şi despre iubita sa: „Mi-am găsit liniştea”

Bănel Nicoliță, declarația pe care ultrașii de la CSA Steaua n-o vor uita niciodată

Bănel Nicoliță, în timpul unui interviu / Antena Sport

Bănel Nicoliţă a făcut dezvăluiri în premieră despre nunta cu 300 de invitaţi şi despre actuala sa iubită. Bănel Nicoliţă a avut parte de o nuntă ca în poveşti cu fosta sa soţie, frumoasa Cristina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bănel Nicoliţă a avut o nuntă cu 300 de invitaţi în 2013. Atunci, Bănel Nicoliţă s-a însurat cu Cristina. Cei doi au decis, în 2020, să divorţeze. Bănel Nicoliţă şi frumoasa Cristina au împreună 2 fete. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

Bănel Nicoliţă, dezvăluiri în premieră despre nunta cu 300 de invitaţi şi despre iubita sa

Bănel Nicoliţă şi-a adus aminte că a plătit o avere numai pentru muzică. „Jardel” a precizat că nu regretă nimic. Adrian Minune au fost printre cei care i-au cântat la nuntă.

„Lui Adrian Minune i-am dat 7.500 de euro plus dedicații. A fost cea mai frumoasă nuntă. Au fost foștii mei colegi alături de mine, au fost 300 de invitați. Numai pentru muzica am plătit 30.000 de euro. Dar plicurile le-am dat înapoi celor cu care am crescut. Eu am ieșit minus la nuntă. Și la cununia civilă și la botez am ieșit pe minus. Pentru mine au fost speciale și nu regret nimic”, a povestit Bănel Nicoliţă la fanatik.ro.

În prezent, Bănel Nicoliţă trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu o tânără misterioasă şi spune că este foarte fericit. „Sunt OK cu dragostea! Sunt fericit, sincer. Sunt liniștit și mi-am găsit liniștea”, a mai povestit Bănel Nicoliţă.

Reclamă

Pe cine dă vina Bănel Nicoliţă pentru divorţul de Cristina

Bănel Nicoliţă a vorbit din nou despre divorţul de Cristina Nicoliţă şi a făcut mărturisiri emoţionante. Fostul jucător al Stelei a trecut prin momente dificile în ultimii ani şi a ajuns chiar să se despartă de marea lui iubire. Cele două fetiţe ale lui Bănel au rămas în grija mamei, după partaj.

Bănel a fost căsătorit timp de 6 ani cu Cristina, cea pe care o cunoştea încă din 2008, din perioada în care juca pentru echipa lui Gigi Becali. Căsnicia lor s-a spulberat după ce fostul internaţional a primit un ultimatum. Pus să aleagă între familie şi echipa din Făurei la care îşi investea banii, Bănel Nicoliţă a luat o decizie pe care o regretă şi acum.

Bănel îşi asumă în totalitate vina pentru divorţul de mama copiilor săi.

Reclamă 4 / 0/3

Eu am o problemă cu unul dintre părinţii mei… tatăl meu. La vârsta de 10 ani a zis să mă las de fotbal şi să mă duc la muncă. Şi am luat o sapă şi am aruncat-o. I-am spus: ‘Nu, poţi să îmi iei orice, mă duc şi la şcoală, mă duc şi la muncă…’. Şi făceam trei lucruri deodată.

Eu am zis mereu că fotbalul e viaţa mea. Nu m-am gândit vreodată că poate să mă salveze. Niciodată, sincer! Mă gândeam: ‘Băi, ce pot să facă să ies din groapa asta cu şerpi?’. Ăsta e singurul lucru, să joc fotbal şi dacă tu eşti corect cu el, Dumnezeu te va ajuta. Eu am credinţa mea, fiecare om are credinţa lui. Nu merg de 1000 de ori la biserică. Mă închin când trec pe lângă o biserică, nu sunt omul ăla să mă închin noaptea. Mă închin când cred eu de cuviinţă.

Eu când am greşit, mi-am asumat. Eu nu am dat vina pe Dumnezeu. Eu am pierdut multe şi toată lumea ştie cât am pierdut şi cum am pierdut. Am spus că nu Dumnezeu e de vină, eu sunt! Eu sunt omul care am fost acolo.

Eu am pierdut tot. Am pierdut o familie pe care eu am construit-o. A fost visul meu să îmi construiesc o familie şi să am linişte până la bătrâneţe. Ceea ce s-a întâmplat pe parcurs, e doar din cauza mea. Nu am dat eşecul nici pe fosta soţie, nici pe Dumnezeu, nici pe prieteni. Am luat-o ca atare şi am spus: ‘Eu sunt de vină şi trebuie să îmi revin din nou’„, a declarat Bănel Nicoliţă la Podcast Business Philosophy.

În urma partajului, Cristina Nicoliță a rămas cu vila în care continuă să locuiască cu cele două fetițe. Mai mult, ei i-a rămas și afacerea pe care o avea cu fostul jucător al Stelei, o grădiniță. Bănel Nicoliță în plătește lună de lună pensie alimentară pentru creșterea copiilor.

Bănel Nicoliţă a dezvăluit de ce îşi ţine iubita ascunsă, de trei ani

În ultima perioadă au apărut mai multe zvonuri despre motivul pentru care Bănel Nicoliţă evită să apară în public cu iubita lui. Unul dintre acestea era acela că tatăl tinerei nu ar fi de acord cu relaţia celor doi.

Fostul fotbalist a ţinut să rupă tăcerea şi a anunţat ce se întâmplă cu adevărat în relaţia lui. Chiar iubita lui îşi doreşte să rămână în „umbră”. „Păstrăm relaţia pentru noi”, a fost mesajul transmis de Bănel. Acesta încearcă să o protejeze, în cazul în care se va ajunge vreodată la despărţire.

Reclamă

Sunt cu iubita mea de trei ani. Avem o relație foarte frumoasă, dar ea nu vrea să apară public. Eu îi păstrez intimitatea dacă ea își dorește.

Lucrurile merg bine între mine și iubita mea. Suntem împreună de trei ani deja. Eu nu m-am dus niciodată către frumusețe, mie îmi plac femeile calde, sincere. Mie îmi plac femeile naturale și care este alături de mine oricând.

Frumusețea și banii sunt trecători. Este mai bine să păstrăm relația pentru noi. Poate azi suntem împreună, mâine se întâmplă ceva și nu mai suntem„, a declarat Bănel Nicoliţă pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și