Închide meniul

Bănel Nicoliţă s-a dat de gol. Cum a putut să îşi înşele soţia cu o femeie milionară: „Am şi eu talentele mele!”

Publicat: 11 iunie 2022, 16:51 / Actualizat: 14 martie 2024, 18:28

Bănel Nicoliţă s-a dat de gol. Cum a putut să îşi înşele soţia cu o femeie milionară: „Am şi eu talentele mele!

Pe cine dă vina Bănel Nicoliţă pentru divorţul de Cristina Nicoliţă

Bănel Nicoliţă a divorţat de Cristina | Spy News

Cum a înşelat-o Bănel Nicoliţă pe fosta soţie! Bănel Nicoliţă a făcut dezvăluiri incendiare despre viaţa sa. Deşi se afla într-o relaţie cu fosta sa soţie, Bănel Nicoliţă nu a ezitat să o înşele pe frumoasa Cristina. Totul s-a petrecut în Franţa, în 2011, după transferul fostului internaţional român la Saint Etienne.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bănel Nicoliţă a avut o scurtă aventură cu o femeie milionară în Franţa. Nu Bănel a făcut acest pas, ci chiar femeia. Nicoliţă a cedat farmecelor femeii, deşii se afla la acel moment într-o relaţie cu Cristina, cea care ulterior i-a devenit soţie. Între timp, Bănel Nicoliţă a divorţat de soţia sa.

Cum a înşelat-o Bănel Nicoliţă pe fosta soţie: „Era printre primele 10 femei cele mai frumoase pe care le-am văzut în viaţă”

”La un moment dat, bate cineva la ușă. Deschid ușa, vă dau cuvântul de onoare, era o algeriancă, cred că între primele 10 cele mai frumoase femei pe care le-am văzut în viață. Am crezut că a greșit casa. Mă întreabă: `Bănel e acasă?`.

Tu crezi că eu sunt urât? Am și eu talentul meu. Nu am agățat-o, am fost agățat. Fiind fotbalist bun, am mers într-un club și am cunoscut-o acolo. Era milionară”, a spus Bănel Nicoliţă la Fiţă cu Adiţă.

Bănel Nicoliţă a cedat şi a spus tot: „De asta am divorţat! Mi-am pierdut familia!”

Bănel Nicoliţă a dezvăluit motivul pentru care a divorţat de soţia sa, Cristina. Faptul că a decis să bage bani la echipa din Făurei i-a distrus căsnicia lui Nicoliţă. Bănel Nicoliţă a dezvăluit, într-un interviu acordat Antena Sport, că soţia sa nu a fost de acord ca acesta să investească în fotbal. Acesta a fost şi principalul motiv pentru care Bănel Nicoliţă a divorţat.

Regretul care îl am este faptul că m-am dus acolo, am băgat nişte banuţi 5 lei, 10 lei, nu contează, şi nu am fost apreciat! Primăria, da, ajuta. Mi-a dat 2 miliarde, de exemplu, dar îţi dădea banii la 3 luni, la 6 luni, la 9 luni. Păi tu 2 luni de zile ce mâncai? Când tu faci zi de zi antrenamente! Fosta soţie nu a fost de acord, de asta am ajuns la divorţ!

Regret că mi-am pierdut familia şi toate cele, eu am fost conştient când am făcut lucrul asta, dar iubind fotbalul şi îmi doream aşa de mult să fac ceva„, a spus Bănel Nicoliţă într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Sport.

Bănel Nicoliță încă nu își revine după ce a rămas fără cel mai de preț lucru primit de la Gigi Becali

Ghinioanele s-au ținut lanț de Bănel în Franța. Când era coleg cu Aubameyang la St. Etienne, internaționalul român a rămas fără ceasul primit cadou de la Gigi Becali.

Mi-au spart casa de patru ori, cred că au fost români! Am lăsat ceasul de noptieră și când m-am întors acasă ușa era deschisă. Mi-am zis că mi-au spart casa… mi-au furat Playstation, bani, ceasul, haine, chiloți. A doua oară iar mi-au spart casa, mi-au luat televizorul. A treia oară iar au spart-o, nu am mai lăsat nimic. A patra oară mi-au spart-o și mi-au luat mașina de spălat. Doamne ferește!„, a declarat Bănel Nicoliță.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Ultimele știri
20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! Vezi toate știrile
Citește și