Închide meniul

Bănel Nicoliță a revenit în țară după ce ar fi fugit în Statele Unite de frica interlopilor. „Eram cu moralul la pământ”. Ce a făcut cu banii familiei

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 decembrie 2021, 11:14

Bănel Nicoliță a revenit în țară după ce ar fi fugit în Statele Unite de frica interlopilor. „Eram cu moralul la pământ. Ce a făcut cu banii familiei

Bănel Nicoliţă a spus tot despre relaţia cu cea mai cunoscută amantă din România

Bănel Nicoliţă este într-o nouă relaţie / Captură Youtube

Bănel Nicoliță a trecut prin momente extrem de dificile. În acest an au apărut tot mai multe zvonuri că este dator vândut la cămătari și că a ales să fugă din țară pentru a face rost de bani. Fostul fotbalist al Stelei a revenit în România și a oferit un prim interviu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicoliță s-a ferit să vorbească despre datoriile pe care le-ar avea și a anunțat că a fost doar în vacanță în Statele Unite. A recunoscut totuși că a avut probleme cu banii din cauza investițiilor pe care le-a făcut la echipa din Făurei. Așa a ajuns și să divorțeze de femeia alături de care are doi copii.

Bănel Nicoliță, după revenirea în România: „Nu mi-am revenit nici acum, ca să fiu sincer”

Cu 37 de selecții și un gol în tricoul naționalei României, Bănel continuă să fie grav afectat de divorțul prin care a trecut.

Am fost plecat afară, am fost la un prieten în vacanţă. Am stat câteva luni acolo. Am vrut să-mi revin şi eu fizic şi moral, pentru că eram cu moralul la pământ. Divorţul prin care am trecut, fotbalul, banii pierduţi. Greşeala mea cea mai mare a fost că am venit aici, la Făurei şi atunci au intervenit probleme vis a vis de fosta soţie.

Nu a acceptat şi la acel moment chiar a avut dreptate. Banii familiei, timpul pe care eu îl petreceam aici, nu mai ajungeam să fiu lângă ea şi lângă copii, să fiu alături de ea şi să le ofer şi ce le lipsea. Nu mi-am revenit nici acum, ca să fiu sincer. Dar asta e viaţa, trebuie uşor-uşor să văd lucrurile aşa cum sunt”, a declarat Bănel Nicoliță la emisiunea „Fiţă cu Adiţă”

Reclamă

Momentul în care Bănel Nicoliţă a ales să investească la echipa din orașul natal a contat decisiv în despărţirea de Cristina. Fostul „favorit” al lui Gigi Becali a devenit la Făurei antrenor, jucător, preşedinte şi finanţator. Astfel, a cheltuit o mare parte din banii câştigaţi în carieră.

Citește și:

Fosta soție a lui Bănel Nicoliță, dezvăluire suprinzătoare

Bănel şi Cristina s-au căsătorit în 2014 în Brăila, locul natal al sportivului. Ei s-au cunoscut în 2008, pe când Cristina era studentă la Finanţe şi Bănci, iar Bănel era în plină ascensiune fotbalistică.

Cristina a recunoscut că nu ştia cine e Bănel Nicoliţă în momentul în care l-a cunoscut. Și-a dat semana treptat, când relația a devenit serioasă și au făcut nuntă.

Reclamă 4 / 0/3

Ne-am cunoscut în Brăila. Mi s-a părut un băiat cumsecade. Eu nu știam că joacă la Steaua. Mi-am dat seama că e cineva cunoscut, după reacția celor din jur„, spunea Cristina în urmă cu câţiva ani.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și