Închide meniul
Foto

Bărbatul celebru părăsit de soţie pentru Cristi Borcea e disperat! Ce a putut să facă după o nouă despărţire: Nu-şi mai găseşte locul nicăieri

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 septembrie 2021, 17:10 / Actualizat: 29 septembrie 2021, 19:29

Bărbatul celebru părăsit de soţie pentru Cristi Borcea e disperat! Ce a putut să facă după o nouă despărţire: Nu-şi mai găseşte locul nicăieri

Cristi Borcea a rămas fără cuvinte

Hepta

Cristi Boureanu trăieşte un adevărat coşmar. Are probleme pe bandă rulantă în viaţa sentimentală. După ce a fost părăsit de Valentina Pelinel pentru Cristi Borcea, bărbatul a păţit-o din nou. În urmă cu puţin timp a fost părăsit şi de iubita lui mult mai tânără, Laura Dincă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea e disperat

Cristi Boureanu a fost surprins, zilele trecute, într-un club, alături de prieteni. Spera ca distracţia să îl facă să uite de despărţirea de Laura Dincă, fosta sa logodnică. Îmbrăcat casual, Cristi Boureanu a încercat să se distreze alături de prieteni, dar nu prea a reuşit.

Foarte singur a părut Boureanu weekend-ul trecut pe străzile Capitalei, dar cu o țintă precisă: clubul. Acolo a vrut să-şi refacă ”ținuta” de cuceritor pe care a avut-o de fiecare dată. Deşi se vedea că încearcă să îşi refacă viaţa, era foarte trist după despărţire, anunţă cancan.ro.

Cristi Boureanu şi Laura Dincă, despărţire-fulger

Cristi Boureanu și Laura Dincă au decis să meargă pe drumuri separate, după o relație de circa șase ani. Fotomodelul avea să dezvăluie motivele care au condus la ruptură, și nu au fost deloc puține. Chiar dacă cei doi se logodiseră, în 2018, și își făceau planuri pentru copii.

”Ne-am despărțit pentru că, sincer, ne certam tot timpul în ultima vreme. Nu ne mai înțelegeam deloc. Nu, nu a fost vorba de altcineva în viața vreunuia dintre noi, dar nu mai puteam sta împreună. Oricum, am rămas în relații foarte bune, vorbim zilnic, ne și vedem uneori.

Reclamă

Nu am nimic să îi reproșez. Probabil ne certam din cauza stresului din ultima perioadă. Nu, nu mai există cale de împăcare, chiar dacă el vrea, chiar dacă am mai vorbit despre… Dar, oricum, eu îl iubesc, este un om deosebit. Vorbim zilnic, ne și vedem, dar asta nu înseamnă că vom mai fi împreună.

Acum stau în chirie, apartamentul pe care l-am cumpărat după despărțire nu este gata. Nu am ce să spun, Cristian a avut grijă ca totul să fie în ordine. Repet, noi nu ne-am despărțit în relații proaste, nu mai puteam eu să stau în anumite situații”, a declarat Laura Dincă, în urmă cu ceva timp, conform fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Bărbatul celebru părăsit de soţie e disperat
  • Nu îşi mai găseşte liniştea

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
Vezi toate știrile
Citește și