Închide meniul
Foto

Bărbatul părăsit de a doua soție pentru Cristi Borcea a aflat că și prima l-a înșelat! Șoc total: “Plătești tu, bine?”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 iunie 2022, 14:13 / Actualizat: 13 martie 2024, 19:19

Bărbatul părăsit de a doua soție pentru Cristi Borcea a aflat că și prima l-a înșelat! Șoc total: “Plătești tu, bine?”

Cristian Boureanu a fost prins băut la volan

Cristian Boureanu, în braţele fostei soţii / Adevărul

Cristian Boureanu, bărbatul părăsit de a doua soţie pentru Cristi Borcea, a avut mari probleme şi în prima căsnicie. Frumoasa Irina Şoancă, prima soţie, a avut o legătură cu naşul de cununie, Sebastian Vlădescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Boureanu a povestit prin ce a trecut în perioada 2000-2004, atunci când a fost căsătorit cu Irina Şoancă. Vlădescu a fost cel care i-a dezvăluit acestuia situaţia incredibilă în care se afla.

Bărbatul părăsit de a doua soție pentru Cristi Borcea a aflat de la amant că și prima l-a înșelat

„M-a scos la o cafea, Sebastian, să-mi spună. Și-atunci l-am ascultat, uite așa, stăteam, și i-am zis: `auzi, am o întrebare. Ai bani la tine? Plătești tu cafeaua? Bine`. M-am ridicat și am plecat.

Și m-am dus pe jos acasă, am zis că nu are rost să mă urc la volan că sunt nervos, m-am gândit ce am de făcut, m-am lăsat de cafea, am zis 5 ani îmi iau o pauză”, a spus Boureanu, în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță.

Bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea a rupt tăcerea despre infidelitatea femeii

Cristian Boureanu, omul care a fost părăsit de Valentina Pelinel pentru Cristi Borcea, a dezvăluit când a aflat că femeia îl înşela cu Cristi Borcea.

Reclamă

Omul de afaceri a dezvăluit şi cum a decurs dialogul cu Valentina Pelinel, în care vorbeau despre avansurile lui Cristi Borcea. Mai mult, Boureanu susţine că şi soţia lui Borcea de atunci i-a dat impresia că ar fi vrut să aibă o relaţie cu el.

„Pe Valentina? Cum să nu. Nu am știut ce s-a întâmplat. Am aflat mai târziu că de pe undeva din 2011 ei au început să aibă o relație (Valentina și Cristi Borcea). Nu știu chiar exact de când, nu m-a mai interesat, oricum mă despărțisem de Valentina.

Îmi aduc aminte că eram pe plajă, în prima zi, și i-am spus Valentinei. M-am uitat la ea și i-am spus că ăsta vrea să te… așa.. și nevastă-sa se dă la mine. Nu există, că ești tâmpit, ești prost, că nu știu ce. Femeia alege. Da, știu, noi facem pe cocoșii, ne încordăm… ea a ales de multă vreme. După aia e un joc”, a mai spus Cristian Boureanu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dezvăluiri făcute de Cristian Boureanu despre prima căsnicie
  • Acesta a fost însurat cu Irina Şoancă, în perioada 2000-2004

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și