Închide meniul
Foto

Bărbatul părăsit de soție pentru Cristi Borcea are mari probleme și cu legea. Risc uriaș pentru milionarul român

Antena Sport Publicat: 4 septembrie 2022, 18:57

Cristian Boureanu, alături de Laura Dincă

Bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea, Cristian Boureanu, s-a prăbuşit emoţional

Cristian Boureanu a fost căsătorit cu Valentina Pelinel / Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

  • Cristian Boureanu a deschis un proces împotriva Poliţiei Rutiere
  • Într-un alt proces, omul de afaceri riscă să ajungă după gratii. Risc uriaş!

Cristian Boureanu, bărbatul părăsit de soție pentru Cristi Borcea, nu scapă de probleme. Fostul soț al Valentinei Pelinel are de ce să se teamă, numele său fiind implicat în mai multe procese.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Milionarul român riscă să ajungă după gratii după ce, în luna martie, a fost condamnat la 4 ani și 3 luni de închisoare cu executare pentru trafic de influență. Decizia nu a fost definitivă, iar omul de afaceri continuă să se judece și își caută dreptatea.

Bărbatul părăsit de soție pentru Cristi Borcea, Cristian Boureanu, are mari probleme cu legea

Potrivit spynews.ro, numele lui Boureanu a apărut și într-un alt proces. Zilele trecute, Boureanu a deschis un proces împotriva Poliției Rutiere. Acesta susține că a fost amendat ilegal de agenții care l-au oprit în trafic. Polițiștii vor să îl lase fără permis, iar Cristi Boureanu nici nu vrea să audă și speră să câștige la Tribunal.

Reclamă

Cunoscutul om de afaceri nici nu și-a revenit bine după un alt proces pe care l-a pierdut. A fost nevoit să plătească 63.000 de lei ca urmare a unui gest nebunesc. În 2017 a furat un ATV în stațiunea Mamaia și a comis un accident. Firma de asigurări care l-a dat în judecată a avut câștig de cauză.

Admite in parte cererea de chemare in judecată. Obligă pârâtul sa plateasca reclamantei urmatoarele sume: 60.222,97 lei, reprezentand despagubiri compuse din daune morale, daune materiale, cheltuieli de judecata; contravaloare dobanda legala penalizatoare aplicabila in raporturile civile, calculata de la data scadentei de 26.11.2019 si pana la data platii despagubirii. Respinge ca neintemeiata cererea privind cheltuielile de executare silita.

Reclamă

Obliga paratul sa plateasca reclamantei cheltuielile de judecata constand in taxa judiciara de timbru (2309,46 lei + 562,82 lei). Respinge ca neintemeiata cererea privind cheltuielile de judecata constand in diferenta taxa judiciara de timbru (148,71 lei). Cu drept de apel in termen de 30 zile de la data comunicarii. Cererea de apel se depune la Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti. Pronuntata, astazi, 21.07.2022, prin punerea solutiei la dispozitia partilor prin mijlocirea grefei instantei”, se arată în hotărârea instanței.

Dramele amoroase din viața lui Cristian Boureanu

Milionarul român a avut probleme mari și în dragoste. Primele două mariaje ale lui Cristian Boureanu s-au încheiat cu scandal. Mai întâi s-a căsătorit cu Irina Boureanu, iar „ruptura” dintre ei s-a produs dintr-un motiv uluitor. A aflat că este înşelat de soţie chiar cu naşul de cununie. De supărare, a anunţat-o pe femeie că nu îşi va mai vedea fiica până când nu va renunţa să se mai întâlnească cu Sebastian Vlădescu.

Cristian Boureanu şi-a refăcut viaţa şi, în 2007, s-a căsătorit cu Valentina Pelinel. Nici de această dată nu a avut noroc, iar probleme lui au fost cu repetiţie. A divorţat în 2014, după ce fostul fotomodel a început o relaţie cu Cristi Borcea, cu care de altfel s-a şi căsătorit.

Reclamă 4 / 0/3

Boureanu a anunțat că Pelinel a fost curtată de Borcea cu mult înainte să se pronunțe divorțul.

„Pe Valentina? Cum să nu. Nu am știut ce s-a întâmplat. Am aflat mai târziu că de pe undeva din 2011 ei au început să aibă o relație (Valentina și Cristi Borcea). Nu știu chiar exact de când, nu m-a mai interesat, oricum mă despărțisem de Valentina.

Îmi aduc aminte că eram pe plajă, în prima zi, și i-am spus Valentinei. M-am uitat la ea și i-am spus că ăsta vrea să te… așa.. și nevastă-sa se dă la mine. Nu există, că ești tâmpit, ești prost, că nu știu ce. Femeia alege. Da, știu, noi facem pe cocoșii, ne încordăm… ea a ales de multă vreme. După aia e un joc”, a recunoscut Cristian Boureanu în cadrul unui podcast.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea!
Diverse • 26 mart., 12:43
FOTO
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea! Ce a spus despre ieşirea din afacerile familiei
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea
Diverse • 25 mart., 9:07
FOTO
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea: „Al optulea copil e pe drum!”
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican
Diverse • 23 mart., 16:46
FOTO
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican: „A venit din America pentru asta!” Imagini rare
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion
Liga 1 • 23 mart., 11:21
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion! Fanii dinamovişti au motive să spere
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol
Diverse • 22 mart., 17:08
FOTO
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol: „S-a adaptat!”