Închide meniul
Foto

Bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea, întâlnire nocturnă cu marea iubire a vieţii sale. Femeia arată fantastic

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 iulie 2023, 9:42 / Actualizat: 14 iulie 2023, 18:16

Reclamă
Bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea, întâlnire nocturnă cu marea iubire a vieţii sale. Femeia arată fantastic

Cristian Boureanu este fostul soţ al Valentinei Pelinel

Cristian Boureanu, bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea, a avut o întâlnire nocturnă cu marea iubire a vieţii sale. Este vorba despre fostul soţ al Valentinei Pelinel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian Boureanu s-a revăzut, miercuri seară, cu Laura Dincă, femeia despre care se poate spune că a fost marea iubire a lui. Deşi s-au despărţit, cei 2 continuă să aibă o relaţie de prietenie. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO CU LAURA DINCĂ)

Cristian Boureanu, bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea, întâlnire nocturnă cu marea iubire a vieţii sale

Iar respectul pe care şi-l poartă este unul imens. Astfel, Cristian Boureanu şi Laura Dincă şi-au dat întâlnire în oraş pentru a mai depăna amintiri. Boureanu şi Laura Dincă au avut o relaţie de 6 ani şi jumătate şi chiar au fost la un pas să se căsătorească. Omul de afaceri a dat detalii despre întâlnirea pe care a avut-o cu fosta sa iubită.

A fost o întâlnire ca între prieteni, am stat șase ani și jumătate împreună. Am luat masa și am stat la povești. Avem și trei căței împreună. Nu ne mai văzusem de luni bune. Avem o relație bună, amicală„, a spus Cristian Boureanu pentru cancan.ro.

Dramele amoroase ale lui Cristian Boureanu

Cristian Boureanu a trecut prin momente grele. Primele două mariaje ale lui s-au încheiat cu mare scandal. Omul de afaceri a fost căsătorit mai întâi cu Irina Boureanu, iar „ruptura” dintre ei s-a produs dintr-un motiv uluitor. Acesta a aflat că este înşelat de soţie chiar cu naşul de cununie. De supărare, a anunţat-o pe femeie că nu îşi va mai vedea fiica până când nu va renunţa să se mai întâlnească cu Sebastian Vlădescu.

Reclamă

Și-a refăcut apoi viața și s-a căsătorit cu Valentina Pelinel, în 2007. Nici de această dată nu a avut noroc, iar probleme lui s-au dovedit a fi cu repetiţie. A divorţat în 2014, după ce fostul fotomodel a început o relaţie cu Cristi Borcea. În spaţiul public au apărut informaţii conform cărora cei doi ar fi avut o relaţie încă din timpul căsniciei cu Boureanu.

Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu. Ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut”, a recunoscut Cristi Borcea.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:29 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man, dar golul nu a fost validat 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” Vezi toate știrile
Citește și