Închide meniul
Foto

Bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea s-a prăbuşit emoţional. A început să plângă din senin: „L-a răvăşit!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 octombrie 2022, 16:34

Bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea s-a prăbuşit emoţional. A început să plângă din senin: „L-a răvăşit!”

Bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea, Cristian Boureanu, s-a prăbuşit emoţional

Cristian Boureanu a fost căsătorit cu Valentina Pelinel / Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea a fost invitat într-o emisiune TV şi a răspuns unor întrebări incomode. Una dintre ele l-a dat peste cap pe Cristian Boureanu, care a început să plângă. Omul de afaceri s-a prăbuşit emoţional.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul soţ al Valentinei Pelinel a trăit mai multe drame amoroase. Totuşi, nu o întrebare despre femeile din viaţa lui l-a „răvăşit”. Boureanu a avut o reacţie total surprinzătoare când a vorbit despre Divinitate.

Cristian Boureanu, bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea, s-a prăbuşit emoţional

Chiar realizatoarea emisiunii a dezvăluit ce s-a întâmplat. Milionarul român a izbucnit în plâns şi s-a liniştit cu greu. Bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea s-a prăbuşit emoţional şi a plâns în hohote.

„Mă așteptam, și eu sunt obișnuită, mai ales când construiesc atât de multe interviuri, înțeleg din biografia omului unde sunt punctele slabe.

La Cristi am avut o întrebare absolut normală, apropo de relația lui cu Dumnezeu și dacă și-a dat seama ce vrea Dumnezeu de la el pe lumea asta, el fiind un om foarte atent cu zona aceasta. Că nu poți să îți permiți să pui o astfel de întrebare oricui.

Reclamă

Și Cristi a început să plângă și a fost realmente întrebarea care, pe el, ca individ, l-a răvășit și mi-a spus cu foarte multă asumare că nu știe încă, și are 50 de ani, ce vrea Dumnezeu de la el pe lumea asta. Și plânge.

E un moment în care nu știi cum să reacționezi, pentru că el a avut o grămadă de încercări în viață, dar pe el această întrebare l-a marcat, apropo de el și menirea lui pe lume. E WOW, o să vedeți o emisiune altfel!”, a declarat Denise Rifai pentru cancan.ro.

Dramele amoroase din viața lui Cristian Boureanu

Milionarul român a avut probleme mari și în dragoste. Primele două mariaje ale lui Cristian Boureanu s-au încheiat cu scandal. Mai întâi s-a căsătorit cu Irina Boureanu, iar „ruptura” dintre ei s-a produs dintr-un motiv uluitor. A aflat că este înşelat de soţie chiar cu naşul de cununie. De supărare, a anunţat-o pe femeie că nu îşi va mai vedea fiica până când nu va renunţa să se mai întâlnească cu Sebastian Vlădescu.

Reclamă 4 / 0/3

Cristian Boureanu şi-a refăcut viaţa şi, în 2007, s-a căsătorit cu Valentina Pelinel. Nici de această dată nu a avut noroc, iar probleme lui au fost cu repetiţie. A divorţat în 2014, după ce fostul fotomodel a început o relaţie cu Cristi Borcea, cu care de altfel s-a şi căsătorit.

Boureanu a anunțat că Pelinel a fost curtată de Borcea cu mult înainte să se pronunțe divorțul.

„Pe Valentina? Cum să nu. Nu am știut ce s-a întâmplat. Am aflat mai târziu că de pe undeva din 2011 ei au început să aibă o relație (Valentina și Cristi Borcea). Nu știu chiar exact de când, nu m-a mai interesat, oricum mă despărțisem de Valentina.

Îmi aduc aminte că eram pe plajă, în prima zi, și i-am spus Valentinei. M-am uitat la ea și i-am spus că ăsta vrea să te… așa.. și nevastă-sa se dă la mine. Nu există, că ești tâmpit, ești prost, că nu știu ce. Femeia alege. Da, știu, noi facem pe cocoșii, ne încordăm… ea a ales de multă vreme. După aia e un joc”, a recunoscut Cristian Boureanu în cadrul unui podcast.

Boureanu s-a despărţit şi de Cristina Belciu

Cristian Boureanu a fost într-o relaţie şi cu Cristina Belciu. Cei doi s-au despărţit surprinzător, într-un moment în care apăreau veşti că se înţeleg excelent şi că au planuri mari împreună. Patru luni și jumătate a fost într-o relație cu fostul soț al Valentinei Pelinel.

„Bellucci de România” este cu 25 de ani mai tânără decât Cristian Boureanu. Ea a confirmat despărțirea de afaceristul român, fără a oferi mai multe detalii.

„Am decis de comun acord sa ne despărțim. Cu Cristi am rămas în relații bune, ne sunăm, vorbim, dar în calitate de prieteni, nu de iubiți. Suntem foarte siguri pe decizia luată și nu există șansă să reluăm relația.

Reclamă

Patru luni și jumătate a durat povestea noastră, am încheiat-o de curând. Am locuit împreună, ne-am înțeles foarte bine și pot spune că diferența de vârstă nu a fost motivul despărțirii, ci incompatibilitatea. Erau situații în care vedeam lucrurile altfel, astfel ca la un moment dat nu am mai putut trece peste ele. Cu fiica lui m-am înțeles bine, vorbesc în continuare și cu ea„, a declarat, în luna aprilie, Cristina Belciu.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. De Moura şi-a dat autogol, Abdallah a ratat un penalty! 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și