Închide meniul
Foto

Motivul pentru care „Bellucci de România” este singură. I-a provocat o nouă dramă amoroasă bărbatului părăsit de soție pentru Cristi Borcea

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 septembrie 2022, 12:09 / Actualizat: 16 septembrie 2022, 14:30

Motivul pentru care „Bellucci de România” este singură. I-a provocat o nouă dramă amoroasă bărbatului părăsit de soție pentru Cristi Borcea

Motivul pentru care "Bellucci de România" este singură. Ce a declarat Cristina Belciu

Cristian Boureanu a fost într-o relaţie cu Cristina Belciu / Colaj Facebook / Instagram

S-a aflat motivul pentru care „Bellucci de România” este singură. Cristina Belciu anunță că nu se grăbește să își găsească partener după ce s-a despărțit de afaceristul Cristian Boureanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Femeia care este de o frumusețe ieșită din comun (Vezi GALERIA FOTO de mai jos) și pe care italienii o compară cu Monicca Belluci a dezvăluit ce se întâmplă în viața ei. Patru luni și jumătate a fost într-o relație cu fostul soț al Valentinei Pelinel.

Motivul pentru care Cristina Belciu, „Bellucci de România”, este singură

În acest moment, mă focusez pe propria dezvoltare. Consider că fiecare om pe care îl alegem în viața noastră este cumva o oglindă a aceea ce suntem noi. Dacă ajung să mă bucur de dobândirea înțelepciunii și maturizării care să contureze cea mai bună variantă a mea, abia atunci voi găsi un partener potrivit. Nu caut iubirea, o las să mă găsească atunci când este momentul potrivit. Până atunci, mă concentrez pe puterea mea lăuntrică și cu siguranță aceasta va atrage, mai devreme sau mai târziu, omul căruia să îi ofer afecțiunea, respectul și înțelegerea de care vreau să mă bucur și eu, la același nivel.

Este dificil să găsești un partener ideal în societatea din care facem parte, am întâlnit mulți bărbați superficiali, adesea tipologii care cred că li se cuvine timpul unei femei fără să facă eforturi pentru a o cuceri mai întâi. Aleg să fiu singură tocmai din acest considerent. Cred că cel potrivit mie mă vă interpreta ca atare, va ști că pentru a mă purta la brațul său este nevoie de efort, căci ceea ce ofer, la rândul meu, nu este de lepădat.

Când mă implic în ceva, o fac cu tot sufletul și cu toate resursele pe care le am. Când cineva va ști cum să mă cucerească, promit să fiu cea care îl va pune pe piedestal pe acel bărbat, deci o să fi imposibil să nu aflați”, a declarat Cristina Belciu pentru click.ro.

Reclamă

Cristian Boureanu şi Cristina Belciu s-au despărţit

„Bellucci de România” este cu 25 de ani mai tânără decât Cristian Boureanu. Ea a confirmat despărțirea de afaceristul român, fără a oferi mai multe detalii.

„Am decis de comun acord sa ne despărțim. Cu Cristi am rămas în relații bune, ne sunăm, vorbim, dar în calitate de prieteni, nu de iubiți. Suntem foarte siguri pe decizia luată și nu există șansă să reluăm relația.

Patru luni și jumătate a durat povestea noastră, am încheiat-o de curând. Am locuit împreună, ne-am înțeles foarte bine și pot spune că diferența de vârstă nu a fost motivul despărțirii, ci incompatibilitatea. Erau situații în care vedeam lucrurile altfel, astfel ca la un moment dat nu am mai putut trece peste ele. Cu fiica lui m-am înțeles bine, vorbesc în continuare și cu ea„, a declarat, în luna aprilie, Cristina Belciu.

Reclamă 4 / 0/3

Cristian Boureanu, părăsit de soție pentru Cristi Borcea

Cristian Boureanu a trecut prin mai multe drame amoroase. Primele două mariaje ale lui s-au încheiat cu scandal. Omul de afaceri a fost căsătorit mai întâi cu Irina Boureanu, iar „ruptura” dintre ei s-a produs dintr-un motiv uluitor. Acesta a aflat că este înşelat de soţie chiar cu naşul de cununie. De supărare, a anunţat-o pe femeie că nu îşi va mai vedea fiica până când nu va renunţa să se mai întâlnească cu Sebastian Vlădescu.

Și-a refăcut apoi viața și s-a căsătorit cu Valentina Pelinel, în 2007. Nici de această dată nu a avut noroc, iar probleme lui s-au dovedit a fi cu repetiţie. A divorţat în 2014, după ce fostul fotomodel a început o relaţie cu Cristi Borcea.

„Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu. Ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut”, a recunoscut Cristi Borcea.

Recomandări
  • Cristina Belciu, singură după ce s-a despărţit de Cristi Boureanu
  • iFight Heroes este vineri, de la 19:00 pe AntenaPLAY, şi pe Antena 1, de la 23:45

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și