Închide meniul
Foto

Bătaie pe avere în familia lui Ion Țiriac. Doi dintre copiii miliardarului nu sunt trecuți în „testament”. Cine va împărți bogățiile

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 martie 2022, 16:52

Bătaie pe avere în familia lui Ion Țiriac. Doi dintre copiii miliardarului nu sunt trecuți în „testament”. Cine va împărți bogățiile

Ion Țiriac, unul dintre cei mai bogați români

Hepta

Averea uriașă adunată de Ion Țiriac a atras din nou atenția jurnaliștilor din toată lumea. Fostul mare jucător de tenis, ajuns la 82 de ani, este al treilea cel mai bogat român. Nu toți copiii lui Țiriac vor moșteni o parte din bogății.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Țiriac are trei copii oficiali. Primul, Ion Ion, în vârstă de 45 de ani, e rezultatul mariajului cu Mikette von Issenberg. Ceilalți doi, Karim și Ioana, de 26 și 24 de ani, sunt făcuți cu clebera jurnalistă egipteană Sophie Ayad.

Familia lui Ion Țiriac se bate pe avere

Cu toate că miliardarul român are trei moștenitori, doar unul are acces la imperiu. Ion Țiriac a decis să înființeze o fundație pentru a servi ca testament, „Puma Foundation”. Dintre copiii miliardarului, doar Ion Ion apare în consiliul de directori ai fundației.

Pe lângă Ion Ion, ceilalți membri ai consiliului director sunt: Klaus Mangold, Nicolai Mindrila, avocatul lui Țiriac, și Rodica Țiriac, sora tenismenului.

„Puma Foundation este o fundație pentru clauza de moarte. Tot ce înseamnă patrimoniul lui Ion Țiriac se închide în Puma Foundation. Asta înseamnă că orice tranzacție se închide, în final, în Puma Foundation. Fondator unic al fundației este Ion Țiriac.

Reclamă

Toți ceilalți care aparem acolo, eu, Rodica Țiriac, Klaus Mangold avem aceeași poziție, membri ai consiliului director, avem atribuții îndeobște după moartea acestuia. Dacă până atunci nu o dizolvă. Acolo se vă împarți totul, în funcție de cum dispune în ultima scrisoare beneficiarul în viață. Dispozițiile fundamentale, inclusiv dreptul de veto, le are Ion Tiriac”, a spus avocatul și omul de încredere a lui Țiriac, Nicolai Mindrila, potrivit Rise Project. 

Ion Țiriac a câștigat proba de dublu a ediției din 1970 de la Roland Garros, alături de Ilie Năstase, dar a adunat de-a lungul carierei numai 150.000 de lire sterline (180.000 de euro). În schimb, a fost apoi extrem de inspirat și s-a îmbogățit.  Dacă în 2005 Ion Țiriac ar fi avut o avere de 650 de milioane de lire sterline (n.r. 780 de milioane de euro), aceasta s-a dublat între timp.

Ion Ţiriac: „Am 3 copii oficiali şi 30 neoficiali”

Ion Ţiriac uimeşte pe toată lumea. L-a depăşit pe Cristi Borcea nu doar la avere ci şi la copii. Tocmai magnatul a fost cel care a făcut dezvăluiri absolut incredibile despre numărul copiilor pe care i-ar avea. Ion Ţiriac a anunţat că are 33 de copii, dintre care 30 sunt neoficiali.

Reclamă 4 / 0/3

„Am trei copii oficiali și 30 neoficiali. Cred că merită cu toții să aibă dreptul la aceeași parte (din avere – n.red.) .”, a declarat Țiriac, conform rosario3.com, în urmă cu ceva timp.

Ioana Țiriac, fiica de doar 24 de ani a magnatului Ion Țiriac, are probleme la facultate. Tânăra vedetă întâmpină dificultăți atunci când studiază pentru examene. Ioana Natalia este singura fată a lui Ion Țiriac, iar această trăiește visul american. Tânăra de 24 de ani este de o frumusețe răpitoare și studiază la o prestigioasă universitate din Miami.

Ion Ţiriac are o avere uriaşă, dar este la mare distanţă de cel mai bogat român

Daniel Dines e pe primul loc în topul celor mai bogaţi români. Conform celor de la Forbes, acesta are o avere estimată la 5,5 miliarde de dolari (22,2 miliarde de lei).

Pe locul 2 în topul celor mai bogaţi români se află fraţii Adrian şi Dragoş Pavăl, cu o avere estimată 1,9 miliarde de dolari (8,9 miliarde de lei). Ion Ţiriac, fostul mare jucător de tenis român, se află pe locul 3 cu o avere estimată la 1,6 miliarde de dolari (7,2 miliarde de lei).

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și