Închide meniul

Boris Becker, dezvăluiri tulburătoare după perioada petrecută în închisoare: „E un loc foarte periculos!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 30 martie 2023, 18:18

Boris Becker, dezvăluiri tulburătoare după perioada petrecută în închisoare: „E un loc foarte periculos!

Boris Becker, dezvăluiri după perioada petrecută în închiSoare

Boris Becker/ Profimediaimages

Boris Becker a făcut dezvăluiri cutremurătoare după perioada petrecută în închisoare. Fostul lider mondial ATP a declarat că un deţinut a încercat să îl omoare. Acesta mai susţine că timpul petrecut după gratii a fost o adevărată pedeapsă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Boris Becker a fost eliberat din închisoare la sfârşitul anului trecut. Fostul tenismen a ispăşit doar opt luni de detenţie, după ce fusese condamnat iniţial la 2 ani şi jumătate.

Boris Becker, dezvăluiri după perioada petrecută în închisoare

Boris Becker s-a declarat extrem de fericit de faptul că a fost eliberat. Acesta susţine că perioada petrecută în închisoare a fost una teribilă, iar acum apreciază mai mult libertatea pe care o are.

De asemenea, Boris Becer a dezvăluit că un deţinut a încercat să-l omoare, mărturisind că închisoarea este un loc extrem de periculos. Germanul a declarat că singurul mod prin care se putea proteja era să se împrietenească cu oamenii influenţi aflaţi după gratii.

„Este minunat [să fii afară]. Apreciezi libertatea doar după ce ai fost încarcerat. Este un stil de viaţă diferit, este o lume diferită. Sunt afară acum de peste trei luni şi sunt fericit să fiu aici în viaţă şi să vorbesc cu tine. Închisoarea este un loc foarte periculos. M-am uitat la câteva filme înainte doar ca să mă pregătesc puţin, dar nu mă aşteptam la aşa ceva. Este foarte înfricoşător.

Reclamă

Este o adevărată pedeapsă. Adică, închisoarea ar trebui să fie aşa, dar este o adevărată pedeapsă care îţi ia libertatea, mijloacele de trai. Singura monedă pe care o ai este caracterul şi personalitatea ta – la propriu – şi mai bine te împrieteneşti cu băieţii puternici pentru că ai nevoie de protecţie, ai nevoie de un grup de oameni care să aibă grijă de tine”, a declarat Boris Becker, într-un interviu pentru cnn.com.

Boris Becker a fost condamnat la închisoare în 2022, după ce i-au fost aduse acuzaţii în legătură cu cazul său de faliment din 2017. Deşi iniţial acesta a fost condamant la 2 ani şi jumătate, acesta a petrecut doar opt luni după gratii.

„Este şi acum al doilea tată al meu!” Boris Becker, cuvinte uriaşe despre Ion Ţiriac

Boris Becker a avut cuvinte uriaşe despre Ion Ţiriac într-un interviu acordat în timpul unui documentar la Festivalul de film despre miliardarul român. Boris Becker, care tocmai a fost eliberat din închisoare, a spus că Ţiriac este ca „un al doilea tată” pentru el.

Reclamă 4 / 0/3

Becker recunoaşte că dacă l-ar fi ascultat pe miliardarul român, nu ar mai fi avut problemele cu legea.

”Pentru mine, el este și acum al doilea tată al meu! Mi-am pierdut tatăl în 1999 și, deși nu mai lucrăm împreună profesional, întotdeauna am simțit că-l pot numi tată.

Îmi spunea întotdeauna ceea ce trebuie să fac, de cele mai multe ori”, a spus Boris Beckaer, conform celor de la vip.de.

Recomandări
  • Boris Becker, dezvluiri cutremurătoare după perioada petrecută în închisoare
  • Ce a declarat fostul lider ATP

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și