Închide meniul

„Este şi acum al doilea tată al meu!” Boris Becker, cuvinte uriaşe despre Ion Ţiriac: „Îmi spunea întotdeauna ce să fac!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 februarie 2023, 10:59

„Este şi acum al doilea tată al meu! Boris Becker, cuvinte uriaşe despre Ion Ţiriac: „Îmi spunea întotdeauna ce să fac!

Ion Ţiriac are o relaţie apropiată cu Boris Becker

Hepta

Boris Becker a avut cuvinte uriaşe despre Ion Ţiriac într-un interviu acordat în timpul unui documentar la Festivalul de film despre miliardarul român. Boris Becker, care tocmai a fost eliberat din închisoare, a spus că Ţiriac este ca „un al doilea tată” pentru el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becker recunoaşte că dacă l-ar fi ascultat pe miliardarul român, nu ar mai fi avut problemele cu legea.

Boris Becker, cuvinte uriaşe despre Ion Ţiriac

Pentru mine, el este și acum al doilea tată al meu! Mi-am pierdut tatăl în 1999 și, deși nu mai lucrăm împreună profesional, întotdeauna am simțit că-l pot numi tată.

Îmi spunea întotdeauna ceea ce trebuie să fac, de cele mai multe ori”, a spus Boris Beckaer, conform celor de la vip.de.

Boris Becker, dezvăluiri cutremurătoare după ce a fost eliberat din închisoare

Boris Becker a făcut dezvăluiri cutremurătoare după ce a fost eliberat din închisoare. Prietenul lui Ion Ţiriac a stat 231 de zile după gratii, perioadă în care a trecut prin momente teribile. Fostul lider mondial al tenisului profesionist Boris Becker a recunoscut, marţi, că este „vinovat” de faptele de fraudă financiară care l-au condus în închisoare, o experienţă „dureroasă”, în cursul căreia a spus că se teme pentru viaţa lui, informează AFP.

Reclamă

Am învăţat o lecţie. O lecţie foarte costisitoare. Foarte dureroasă„, a afirmat starul german, triplu câştigător al turneului de la Wimbledon, pentru canalul de televiziune Sat.1.

Desigur că am fost vinovat. Ani de zile am făcut greșeli, am avut prieteni falși. Acest timp petrecut în închisoare m-a adus înapoi„, a recunoscut sextuplul câştigător de turnee de Grand Slam, potrivit agerpres.ro. În cursul procesului său, el a pledat naivitatea sau eroarea de judecată. Dar Curtea a criticat dur lipsa sa de remuşcare pentru ce a făcut.

Izbucnind în lacrimi, fostul campion a povestit, în detaliu, viaţa sa din închisoare, una „de pericol extrem”, precum şi despre „cursurile de engleză şi matematică” pe care le-a ţinut celorlalţi deţinuţi.

Reclamă 4 / 0/3

În închisoare eşti nimeni. Nu eşti decât un număr. Al meu era A2923EV„, a adăugat el, precizând că s-a temut de multe ori pentru viaţa lui, în special atunci când un deţinut l-a ameninţat cu moartea, înainte ca „alţi deţinuţi” să intervină.

Voi păstra legătura cu unii dintre prizonieri. Aveam nevoie unul de altul. Ne-am susținut cu adevărat unul pe celălalt„, a spus Becker, „copilul de suflet” al lui Ion Ţiriac, potrivit thesun.co.uk.

Boris Becker a fost eliberat după opt luni de închisoare în Regatul Unit pentru infracţiuni financiare, pentru a se întoarce în Germania. Mama fostului tenisman, Elvira Becker, în vârstă de 87 de ani, a declarat marţi că mult aşteptata lui întoarcere acasă este „cel mai frumos cadou de Crăciun”.

La început i-am spus că sunt în viață și că mă descurc bine. A vrut să-mi audă vocea. I-am spus că nu există pericol, am mințit, desigur. Este extrem de plin, extrem de murdar, extrem de periculos. Sunt criminali, oferte de sex, afaceri cu droguri, întâlnești de toate„, a rememorat fostul mare jucător de tenis din Germania.

Recomandări
  • Boris Becker a avut cuvinte uriaşe despre Ion Ţiriac 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și