Închide meniul

BREAKING NEWS! Fernando Alonso, accidentat pe bicicletă, în Elveția: ”Este conștient!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 februarie 2021, 19:23

BREAKING NEWS! Fernando Alonso, accidentat pe bicicletă, în Elveția: ”Este conștient!”

Instagram

Alonso este obișnuit să se antreneze pe bicicletă, în această perioadă a anului

Fernando Alonso, 40 de ani, a suferit un accident de circulație, fiind lovit de un autoturism, în timp ce se afla cu bicicleta, la antrenamente, aproape de reședința sa din Lugano, Elveția, conform celor de la ”Gazzetta dello Sport”. După spusele martorilor, pilotul s-a lovit la față și, pentru că era suspect de fractură și la picior, a fost transportat la spital, pentru radiografii. ”Alonso era conștient și este pregătit pentru investigațiile ce se vor realiza vineri de dimineață”, a sunat comunicatul celor de la ”Alpine F1 Team”, noua sa echipă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Asturianul se va întoarce în F1 după doi ani de absență. ”Alpine F1 Team”, care va debuta în sezonul acesta, îi are ca piloți pe Fernando Alonso și pe Esteban Ocon. Conform calendarului, Marele Circ va începe pe 28 martie, în Bahrein, dar echipele vor încălzi motoarele, aici, începând din 12 martie. Alonso, dublu campion mondial, așteaptă rezultatele invastigațiilor, pentru a putea ști dacă pleacă sau nu la drum la mijloc de Mărțișor. 

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani Vezi toate știrile
Citește și