Închide meniul
Foto

Cadou spectaculos primit de Anamaria Prodan, la o zi după ce a vorbit despre noul iubit. „Eşti atât de frumoasă!”. Cum este răsfăţată vedeta

Reclamă

Publicat: 17 martie 2022, 19:05

Cadou spectaculos primit de Anamaria Prodan, la o zi după ce a vorbit despre noul iubit. „Eşti atât de frumoasă!”. Cum este răsfăţată vedeta

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan are 50 de ani / Instagram

Îmi place foarte tare cineva„, a fost anunţul surprinzător făcut de Anamaria Prodan. La numai o zi distanţă, soţia lui Reghecampf le-a arătat fanilor cum este răsfăţată. Imaginea postată de ea, pe reţelele sociale, s-a viralizat imediat. Cadoul primit de Anamaria Prodan a atras toate privirile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf e istorie! Cadoul primit Anamaria Prodan

Impresarul s-a fotografiat alături de un cadou pe care tocmai l-ar fi primit. Este vorba de un buchet uriaş de trandafiri, iar trimiterea făcută de Anamaria Prodan este evidentă. În descriere a folosit mai multe emoticoane care înfăţişează inimi.

View this post on Instagram


A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Eşti atât de frumoasă„, i-a transmis imediat unul dintre cei peste 940.000 de urmăritori.

Reclamă

În ultimele luni, a fost scandal total între agentul de jucători şi antrenorul Universităţii Craiova. Procesul de divorţ trebuia să înceapă luna trecută, dar s-a ajuns la o nouă amânare. În condiţiile date, e greu de crezut că totul se va încheia până în momentul în care amanta lui Laurenţiu Reghecampf va deveni mamă. Corina Caciuc urmează să nască la începutul lunii mai.

Cadoul spectaculos primit de Anamaria Prodan. Declaraţii surprinzătoare despre noul iubit

Chiar dacă e gata să înceapă o nouă viaţă, Anamaria Prodan a spus că îl va respecta întotdeauna pe Laurenţiu Reghecampf.

Da, îmi place foarte tare cineva. Dacă nu este perfect pentru copiii mei viitorul meu soţ sau iubit, dacă nu iubeşte copiii, dacă eu simt că nu va face orice pentru copiii mei, nu are nicio şansă. Aşa şi cu Reghecampf. E dintr-o altă lume! Yes (n.r. – întrebată dacă e din ţările arabe). O să-l iubesc pe Laurenţiu Reghecampf, soţul Anamariei Prodan şi tatăl copiilor mei. Cel demn!„, a spus Anamaria Prodan la Fiţă cu Adiţă.

Reclamă 4 / 0/3

Cadoul primit de Anamaria Prodan pare să fi fost trimis chiar de bărbatul care a cucerit-o pe vedeta din România.

Laurenţiu Reghecampf a avut o reacţie neaşteptată: „Am suferit din dragoste!”

Luna trecută, Laurenţiu Reghecampf a lansat un atac fără precedent la adresa Anamariei Prodan. Soţul vedetei a făcut referire la episodul în care Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa, cel despre care s-a speculat că ar fi avut o relaţie cu soţia lui Laurenţiu Reghecampf.

În primul rând, ce a făcut Ana este foarte urât. Uită-te la tine în primul rând, ce ai făcut tu! Analizează-te pe tine. Ai fost tu cea mai corectă? Ai făcut tu cum trebuie lucrurile în relația cu mine, iar eu am greșit mereu? Eu nu mai văd nimic, pentru mine este egal cu zero. Doar respectul că este mama lui Bebe, în rest nimic.

Clar m-a deranjat foarte tare (n.r. – scandalul cu Dan Alexa). Îmi pare rău că nu am luat decizia încă de atunci. Sincer, da, am suferit din dragoste. Dacă mă întrebi de episodul ăla, da, rău de tot. Nu mi-aș fi închipuit niciodată că Anamaria poate să facă așa ceva (n.r. – Reghecampf nu a precizat dacă a fost afectat de scandal sau de zvonurile legate de infidelitatea soţiei sale)„, a spus Laurenţiu Reghecampf într-un podcast.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și