Închide meniul

Calvarul prin care a trecut Laurette. Strigătul de disperare al vedetei după ce a fost bătută crunt

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 martie 2021, 5:41

Calvarul prin care a trecut Laurette. Strigătul de disperare al vedetei după ce a fost bătută crunt

Instagram Laurette

Laurette a fost bătută

"Nu există așa ceva, referitor la sume de bani. În ultimul mesaj pe care i l-am scris i-am spus să ne întâlnim, dar într-un loc în care să nu avem probleme. Am căzut în plasa lui și acolo s-a schimbat total și… din păcate, s-a întâmplat ce s-a întâmplat. S-a întâmplat să îmi ceară ceva, eu nu am fost de acord și mi-a spus: ‘de ce crezi că ai venit aici?’

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurette: Eu am fost mușcată de mână pentru că m-am târât spre ușă 

Mi-a propus întâi să vin la el acasă, dar mi s-a părut ceva ciudat, așa că i-am spus să ne vedem în Pipera. Eu, toate dovezile pe care le am, o să le depun la dosar. O să facem o plângere penală. A început să mă lovească, m-a tras de păr, m-a dus să mă închidă în baie, a încercat să mă bage cu capul în closet, am încercat să fug și nu am reușit.

Eu am fost mușcată de mână pentru că m-am târât spre ușă, să pot să întorc cheia, el era peste mine cu toată forța. Când a văzut că am pus mâna pe cheie, m-a mușcat, era plin de sânge la gură, ca un canibal. Oricare ar fi fost motivul, nu există să iei în asemenea hal o femeie la bătaie. Dacă nu venea Poliția, mă omora", a spus Laurette, la Antena Stars. 

Laurette a fost bătută crunt şi o anchetă este în desfăşurare

Laurette susţine că bărbatul care a bătut-o este un om de afaceri, căsătorit şi cu doi copii. O anchetă a fost demarată, iar cercetările continuă, după infracţiunea de lovire sau alte violenţe. 

"Am înțeles că nu ar fi reținut. Când a intrat Poliția în cameră, era plin de sânge la gură. Din ce mi-a zis el, este căsătorit, mi-a arătat și poze cu copiii. A zis că este un om de afaceri și de asta nu dorește să fie pe rețelele de socializare. Mi-a spus că este în divorț cu soția, că nu se mai înțeleg.

Reclamă

Am semne pe picioare, în genunchi, pentru că m-a târât pe covor. Mi-a dat cu pumnul în coaste și m-a mușcat de deget când am vrut să iau cheia din ușă. Când a venit Poliția, era cu piciorul pe gâtul meu și urla că mă omoară.

El nu a realizat nici măcar că Poliția este în spatele ușii. Era peste mine cu toată puterea și cu piciorul în gât. Atunci n-am mai avut voce, mi-am pierdut puțin și cunoștința. Când a intrat Poliția, s-a îmbrăcat", a mai spus Laurette. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și