Închide meniul

Calvarul prin care trece Rică Răducanu, după ce s-a aflat ce pensie ruşinoasă are după 50 de ani de muncă. Cum se zbate să supravieţuiască sărăciei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 octombrie 2021, 14:27

Calvarul prin care trece Rică Răducanu, după ce s-a aflat ce pensie ruşinoasă are după 50 de ani de muncă. Cum se zbate să supravieţuiască sărăciei

Rică Răducanu, declarație neobișnuită după CS Mioveni - Rapid 0-0

Rică Răducanu, în timpul unui interviu / Facebook Rapid

Lui Rică Răducanu nu-i mai vine nici să se uite la televizor mult, pentru a nu consuma curent. Pensia de 1.800 de lei nu îi mai ajunge să îşi acopere cheltuielile curente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O să facem economie la televizor, noi, pensionarii. O să o lăsăm mai moale, mă mai uit doar o jumătate de oră. Am presimțit că va fi greu, încă de astă-vară. Închid lumina prin casă, în urma soției. Noroc că ea este mai bine, cu sănătatea, le gătește nepoților, care învață online. Ne mai ajută cu bani fiul meu, ne descurcăm cum putem, el a mai lucrat, pe colo-colo, ca antrenor”, a spus Rică Răducanu pentru playsport.ro.

Noi, aștia, mai în vârstă, nu am avut șansa să facem niște contracte serioase, ca să avem din ce trăi și la bătrânețe, așa cum se fac acum în fotbalul mondial. Pe atunci, luam cam 300 de lei și 1.000 de lei, la calificare. Dar, nu țineam de bani. Plecam cu gagicile la restaurante, pe la Intercontinental, erau vremuri tare frumoase. Maică-mea, săraca, îmi tot spunea: ”Băi, bagă ceva bani la saltea, că nu se știe, vin vremuri grele!”. Dar, n-am ascultat-o, n-am făcut economii”, a mai spus fostul mare portar al naţionalei României.

Rică Răducanu nu şi-a pierdut simţul umorului

Rică Răducanu nu şi-a pierdut simţul umorului, chiar dacă se află într-o situaţie dificilă.

De la 72 de ani, după ce m-am operat, nu mai pot, dacă mă înțelegeți. Dar tot îmi mai vine să stau de vorbă cu o gagică. Am 76 de ani, de o mângâiere tot mai iese, pofte sunt, nu suntem morți, mai merge de-o pupătură. Dar, acum, cui îi arde, ți-e și frică cu pandemia asta. Facem haz de necaz, ce naiba să mai facem„, a mai spus Rică Răducanu.

Reclamă

Rică Răducanu a scris istorie la Rapid

Răducanu este o legendă a Rapidului, club alături de care a câștigat un titlu (1967) și două Cupe ale României (1972, 1979). Fostul mare portar a evoluat timp de 10 sezoane în Giulești.

Răducanu a adunat 61 de selecţii la echipa naţională şi a mai evoluat şi pentru Sportul Studenţesc, Steaua, FCM Reşiţa şi FC Baia Mare.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Rică Răducanu are probleme financiare
  • Calvarul prin care trece fostul mare internaţional român

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” Vezi toate știrile
Citește și