Închide meniul
Foto

Care este secretul frumuseţii marii iubiri a lui Ion Ţiriac. Ce face pentru a se menţine în formă, la 54 de ani: „Urăsc dieta!”

Reclamă

Publicat: 9 februarie 2024, 9:03

Care este secretul frumuseţii marii iubiri a lui Ion Ţiriac. Ce face pentru a se menţine în formă, la 54 de ani: „Urăsc dieta!”

Se ştie care este secretul frumuseţii marii iubiri a lui Ion Ţiriac

Sophie Ayad şi Ion Ţiriac / Colaj Profimediaimages/Instagram

Se ştie care secretul frumuseţii marii iubiri a lui Ion Ţiriac. Sophie Ayad tocmai a împlinit 54 de ani şi continuă să îşi surprindă fanii la fiecare apariţie. Jurnalista născută în Germania, care are origini egiptene, are doi copii cu fostul mare jucător de tenis: Karim Ţiriac și Ioana Natalia Țiriac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sophie este cu 30 de ani mai tânără decât Ion Ţiriac şi locuieşte în Miami. Se ocupă de afacerea deschisă în 2023, un magazinul de lux în care vinde haine ale celor mai cunoscuţi designeri.

Care este secretul frumuseţii marii iubiri a lui Ion Ţiriac

Sophie Ayad este şi „model” pentru hainele pe care le vinde. Postează imagini cu noile colecţii pe contul ei de Instagram şi primeşte zeci de comentarii de felicitare pentru modul în care arată (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Cea care a fost 9 ani într-o relaţie cu Ion Ţiriac a dezvăluit, într-un interviu, cum reuşeşte să se menţină în formă. A dezvăluit că nu depune foarte mult efort.

Gătesc în fiecare seară. Mai mult mâncăruri italiene și franțuzești. Îmi place simplitatea. Când s-a născut fiul meu, abia dacă știam să fierb un ou. Deci am parcurs un drum lung. Pe de altă parte, urăsc să îmi curăț bucătăria după aceea. Dar gătitul este distractiv și relaxant. Orice lucru creativ funcționează pentru mine.

Reclamă

Mănânc proaspăt și ușor. Sunt unul dintre oameni norocoși care pot mânca tot ce își doresc. Termin cutii de înghețată Ben & Jerry Cookie Dough urmărind Netflix noaptea. Să sperăm că va rămâne așa, deoarece urăsc dieta. Îmi place să mănânc, așa că mulțumesc Domnului că nu am luat în greutate. În plus, mă mișc toată ziua și asta ajută„, spunea Sophie Ayad, în trecut, într-un interviu pentru libertatea.ro.

Sophie a rămas în relaţii bune cu Ion Ţiriac, cel cu care a fost într-o relaţie între 1992 şi 2001. S-au cunoscut la Munchen, în 1994, atunci când miliardarul român avea mai multe afaceri în Germania. Nu au ajuns la altar.

Imagine rară cu unica fiică a lui Ion Ţiriac când era mică

Fiica lui Ion Ţiriac a postat, pe reţele de socializare, o imagine emoţionantă în ziua în care mama sa a împlinit 54 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

La mulţi ani, mama”, a scris Ioana Ţiriac pe imaginea în care ea apare alături de Sophie Ayad, cea care este mai tânără cu 30 de ani decât miliardarul român.

Ioana Ţiriac a terminat liceul în București şi a absolvit Facultatea de Economie din Miami. A decis să îşi trăiască, în continuare, „visul american”. Locuieşte în apartamentul de două milioane de euro primit de la tatăl ei.

Ioana este feblețea mamei ei, cea care este marea iubire a lui Ion Țiriac. Sophie Ayad a avut un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

Până la lună şi stele şi înapoi. Cea mai frumoasă fată din lume, pe dinăuntru şi pe dinafară”, a fost mesajul scris, luna trecută, de Sophie Ayad.

Ion Ţiriac are 84 de ani şi are o avere estimată de Forbes la 2 miliarde de dolari.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și