Închide meniul
Foto

Cât a putut costa înmormântarea lui Costel Corduneanu! „Stăpânul Moldovei”, îngropat lângă Ion Creangă şi Mihail Kogălniceanu!

Publicat: 21 aprilie 2024, 8:41

Reclamă
Cât a putut costa înmormântarea lui Costel Corduneanu! „Stăpânul Moldovei”, îngropat lângă Ion Creangă şi Mihail Kogălniceanu!

Cât a putut costa înmormântarea lui Costel Corduneanu!

Costel Corduneanu a fost înmormântat în "zona VIP" a cimitirului Eternitatea din Iaşi / sursa foto: spynews.ro

S-a aflat cât a putut costa înmormântarea lui Costel Corduneanu! Liderul clanului Corduneanu a fost îngropat lângă marii noştri scriitori Ion Creangă şi George Topârceanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Corduneanu are mormântul apropiat şi de cel al fostului om politic şi critic literar Mihail Kogălniceanu.

Cât a putut costa înmormântarea lui Costel Corduneanu!

Potrivit cancan.ro, familia Corduneanu a plătit nu mai puţin de 100.000 de euro pentru înmormântarea celui supranumit „Stăpânul Moldovei”.

Atât la priveghi, cât şi la înmormântare au fost prezenţi mii de oameni. Numeroşi lideri interlopi au venit să îşi ia rămas-bun de la Costel Corduneanu.

Sicriul lui Costel Corduneanu a costat 20.000 de lei, notează sursa citată, fiind cel mai scump de tip Boston. Costel Corduneanu îşi găseşte somnul de veci în „zona VIP” a cimitirului Eternitatea din Iaşi.

Reclamă
Reclamă 4

Văduva lui Costel Corduneanu, reacţie sfâşietoare după ce interlopul a fost înmormântat! Graţiela, copleşită de durere

Văduva lui Costel Corduneanu a avut o reacţie sfâşietoare după ce interlopul a fost înmormântat. Costel Corduneanu a murit la vârsta de 54 de ani.

Cu 20 de ani mai tânără era Graţiela Corduneanu decât soţul ei. Cei doi s-au căsătorit în 2023, după 16 ani de relaţie. Şi Graţiela a avut probleme cu legea. A fost trimisă în judecată, în urmă cu doi ani, după un scandal general care a avut loc într-un local din Iaşi.

La câteva ore după ce interlopul a fost înmormântat, Graţiela a transmis un mesaj copleşitor.

Reclamă 4 / 0/3

„Doresc să mulțumesc tuturor celor care ați fost alături de mine și familia mea, în cele mai grele momente din viața noastră prin prezență, mesaje și gânduri de mângâiere. Prezența voastră numeroasă pe parcursul acestor zile la priveghi și înmormântare ne-au arătat cât de iubit și apreciat a fost legenda și eroul nostru (…) Dumnezeu să aibă grijă de voi”, a scris soția lui Costel Corduneanu, într-un mesaj postat pe Facebook.

Cortegiul funerar a fost unul impresionant, zeci de maşini de lux însoţindu-l pe Costel Corduneanu pe ultimul său drum. Autorităţile din Iaşi s-au mobilizat în acest sens, datorită mulţimii de oameni care a venit în oraş în aceste zile, pentru priveghiul temutului interlop, sau înmormântarea acestuia.

În drumul către cimitir, cortegiul funerar al lui Costel Corduneanu a avut o oprire de câteva minute la Tg. Cucu, locul în care acesta a copilărit.

Până să devină lider interlop, Costel Corduneanu a fost unul dintre cei mai valoroşi luptători ai României. A participat la două Jocuri Olimpice

Până să devină lider interlop, Costel Corduneanu a fost unul dintre cei mai valoroşi luptători ai României. Corduneanu a fost campion mondial la cadeţi şi a participat la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, unde a ocupat locul 9 – Barcelona, 1992, respectiv locul 14 – Atlanta, 1996. În 1996, la JO de la Atlanta a participat și fratele lui, Gheorghe Corduneanu, care a ieșit al șaptelea la lupte libere, categoria 48 kg.

El i-a cunoscut la Jocurile Olimpice pe Leonard Doroftei şi pe Laura Badea, cu care s-a şi împrietenit. În 2013, în perioada în care era preşedinte al Federaţiei Române de Box, Leonard Doroftei s-a fotografiat alături de cel care devenise un temut interlop. A urmat un val de critici, iar „Moşul” a venit cu explicaţii.

Eu îl cunosc ca sportiv, îl cunosc ca om care a luptat, care a avut rezultate. Atât pot eu spune despre Corduneanu. Ce spun alţii, sunt lucruri pe care le ştiu ei. Eu spun ce ştiu.

Multe cantonamente le-am făcut împreună, ei cu luptele, noi cu boxul. Îl cunosc de peste douăzeci de ani. Avem amintiri frumoase, am fost la două Olimpiade împreună. Dacă am fost colegi să nu crezi că am fost împreună. Ne întâlneam mai seară de seară, pe holuri, pe la cantină sau mai stăteam de vorbă pe afară”, spunea Leonard Doroftei.

Citește și:

Va reuși Corvinul să intre în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Reclamă
12:46

Florin Tănase şi Alex Mitriţă ratează EURO 2024! Hattrick-ul lui Mitriţă cu Farul nu l-a convins pe selecţionerul Edi Iordănescu

12:28

„E nevoie de mai mult!” Mesajul lui Edi Iordănescu, înainte de startul pregătirii pentru EURO 2024

12:23

Lotul preliminar al României pentru EURO 2024! Surpriza uriaşă a selecţionerului Edi Iordănescu!

11:57

Sorin Cârţu, atac la conducerea FRF: „Absurditate maximă! Pui un premiant să joace cu un corigent”

11:50

„Ştiu mai multe decât voi!” Carlos Sainz, reacţie clară despre viitorul lui în Formula 1, înainte de Marele Premiu de la Monaco

11:40

Programul complet al Marelui Premiu de la Monaco (24-26 mai, AntenaPLAY). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 15:45

1 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 2 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 3 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 4 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 5 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY 6 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY
Citește și