Închide meniul

Cât a putut să plătească Ion Ţiriac factura la lumină, într-o singură locaţie. Miliardarul, afectat şi el de preţul uriaş al curentului

Antena Sport Publicat: 21 octombrie 2022, 13:15

Cât a putut să plătească Ion Ţiriac factura la lumină, într-o singură locaţie. Miliardarul, afectat şi el de preţul uriaş al curentului

Cât a putut să plătească Ion Ţiriac factura la lumină, într-o singură locaţie

Ion Ţiriac, în cadrul unui eveniment / Hepta

  • Ion Ţiriac a plătit 25.000 de euro factura de lumină
  • Ţiriac are 400 de maşini în colecţie

Cât a putut să plătească Ion Ţiriac factura la lumină, într-o singură locaţie este o întrebare pe care poate mai mulţi români şi-au pus-o, ţinând cont de preţurile uriaşe la curent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Colecţia de 350-400 de maşini de lux este febleţea magnatului, dar factura la lumină a fost una usturătoare chiar şi pentru Ţiriac. Conform playsport.ro, în luna august, acesta ar fi plătit 25.000 de euro.

Cât a putut să plătească Ion Ţiriac factura la lumină

Asta nu e singura plată impresionantă pe care o face lunar Ţiriac. Îl mai costă şi salariile angajaţilor în jur de 20.000 de euro. „Ţiriac Collection” are o suprafaţă de 4300 mp şi se află vizavi de aerportul Henri Coandă.

Reclamă

Ion Ţiriac a cedat şi a dezvăluit marele său defect

Ion Ţiriac a cedat şi a dezvăluit marele său defect. Miliardarul român a spus că nu s-a priceput niciodată la partea financiară în momentul în care a tranzacţionat maşini. Ţiriac are o colecţie impresionantă de maşini de lux, ce ar face invidios orice milionar al lumii.

Ion Ţiriac a dezvăluit că marele său defect a spus că nu s-a priceput la partea financiară în ceea ce priveşte tranzacţionarea maşinilor. Ţiriac s-a bazat doar pe instinct în această privinţă.

Reclamă

„Niciodată nu am fost prea bun la a selecta mașinile, financiar. Îmi plăcea sau nu îmi plăcea. Că era veche, sau că era nouă. Ce vezi în jur e rezultatul acelei plăceri, că mașina era nouă, veche sau la mijloc.

Acum 35-40 de ani am avut mai mult timp, cu una, cu două, cu nouă, cu 99, și am ajuns acum la venerabilul număr de 350-400 de mașini, câte sunt, nici nu mai știm, care sunt niște vechituri sau niște entități noi, care se fac în serii limitate și, bineînțeles, valorează mai mult decât dacă ai găsi-o pe stradă”, a mai spus Ion Ţiriac.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Diverse • 28 mart., 19:57
FOTO
„Cu bicicleta nu am cum” Ion Ţiriac a dezvăluit motivul pentru care a ajuns să piloteze avioane la peste 80 de ani!
"Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!" Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare
Diverse • 26 mart., 8:32
„Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!” Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare care valorează milioane de euro
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Liga 1 • 25 mart., 12:48
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani
Diverse • 22 mart., 14:39
FOTO
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani: „Şi încă cum!”
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo
Liga 1 • 20 mart., 18:10
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo: „Are suficiente resurse”! Ce a spus de retrogradare