Închide meniul

Ce i-a putut spune un copil de 12 ani lui Ion Țiriac direct în față! Miliardarul, uimit. ”E un lucru care nu se plătește”

Antena Sport Publicat: 20 octombrie 2022, 9:17

Ce i-a putut spune un copil de 12 ani lui Ion Țiriac direct în față! Miliardarul, uimit. ”E un lucru care nu se plătește”

Ce i-a putut spune un copil de 12 ani lui Ion Țiriac!

Ion Țiriac, la un meci de tenis / Hepta

  • Ion Țiriac are 400 de mașini în colecție
  • Miliardarul român, uimit de reacția unui copil

Ce i-a putut spune un copil de 12 ani lui Ion Țiriac l-a uimit chiar și pe omul de afaceri cu o mare experiență de viață. Puștiul l-a contrazis pe miliardar în legătură cu anul de fabricație al unei mașini din colecția acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Țiriac susține că acesta este unul dintre motivele pentru care ține 350-400 de mașini în propria colecție. Sute de copii sunt aduși pentru a le vedea și a le analiza.

Ce i-a putut spune un copil de 12 ani lui Ion Țiriac!

”În fiecare săptămână însă am un răspuns: eu îmi aduc aici în jur de sute, până la o mie de copii. Trimit autobuze la școală, vin copiii în autobuz… îi vezi aici, cu carnețelele în mână. Vin la mine și-mi spun:

Reclamă

– ‘Mașina asta… nu e corect ce spuneți dumneavoastră acolo. Asta a fost înscrisă în 1954, dar ea este tip ’53.

– Și-l întreb: ‘câți ani ai, măi, copile?’

Reclamă

– 12.

– Dar de unde până unde?

– Păi ne-ați spus acum două luni, iar de-atunci citesc tot timpul.

Reclamă 4 / 0/3

Ăsta e un lucru care nu se plătește. Probabil că am ajuns și la o vârstă la care nu mai am altele de făcut. Îți crește inima când îi vezi, iar am ajuns să fim cunoscuți și afară”, a dezvăluit Țiriac, la Pro Arena.

Ion Ţiriac a cedat şi a dezvăluit marele său defect

Ion Ţiriac a cedat şi a dezvăluit marele său defect. Miliardarul român a spus că nu s-a priceput niciodată la partea financiară în momentul în care a tranzacţionat maşini. Ţiriac are o colecţie impresionantă de maşini de lux, ce ar face invidios orice milionar al lumii.

Ion Ţiriac a dezvăluit că marele său defect a spus că nu s-a priceput la partea financiară în ceea ce priveşte tranzacţionarea maşinilor. Ţiriac s-a bazat doar pe instinct în această privinţă.

„Niciodată nu am fost prea bun la a selecta mașinile, financiar. Îmi plăcea sau nu îmi plăcea. Că era veche, sau că era nouă. Ce vezi în jur e rezultatul acelei plăceri, că mașina era nouă, veche sau la mijloc.

Acum 35-40 de ani am avut mai mult timp, cu una, cu două, cu nouă, cu 99, și am ajuns acum la venerabilul număr de 350-400 de mașini, câte sunt, nici nu mai știm, care sunt niște vechituri sau niște entități noi, care se fac în serii limitate și, bineînțeles, valorează mai mult decât dacă ai găsi-o pe stradă”, a mai spus Ion Ţiriac.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Diverse • 19:57
FOTO
„Cu bicicleta nu am cum” Ion Ţiriac a dezvăluit motivul pentru care a ajuns să piloteze avioane la peste 80 de ani!
"Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!" Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare
Diverse • 26 mart., 8:32
„Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!” Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare care valorează milioane de euro
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Liga 1 • 25 mart., 12:48
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani
Diverse • 22 mart., 14:39
FOTO
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani: „Şi încă cum!”
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo
Liga 1 • 20 mart., 18:10
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo: „Are suficiente resurse”! Ce a spus de retrogradare