Închide meniul
Foto

Cât a putut să plătească Ion Ţiriac pentru apartamentul de lux în care trăieşe superba lui fiică, Ioana Ţiriac, la Miami

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 mai 2022, 14:00

Cât a putut să plătească Ion Ţiriac pentru apartamentul de lux în care trăieşe superba lui fiică, Ioana Ţiriac, la Miami

Unica fiică a lui Ion Ţiriac s-a întors în România. Cu ce "bijuterie" se mândreşte

Colaj Ion Ţiriac şi Ioana Ţiriac / Hepta, Instagram Ioana Ţiriac

Ion Ţiriac a cheltuit o sumă uriaşă pe apartamentul de lux în care fiica miliardarului, Ioana Ţiriac, trăieşte la Miami, încă din 2018.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Locuinţa în care se răsfaţă Ioana l-a costat pe omul de afaceri român două milioane de euro şi se află într-un complex rezidenţial, chiar pe malul Oceanului Atlantic.

Cât a plătit Ion Ţiriac pentru apartamentul de lux în care trăieşte Ioana Ţiriac

De-a lungul anilor, Ioana, care a ajuns la 24 de ani, a postat mai multe imagini cu priveliştea pe care o are din apartamentul senzaţional din Miami. Întotdeauna, fanii au fost uimiţi de ce fel de viaţă duce fiica lui Ţiriac.

Ioana are peste 23.000 de urmăritori pe rețelele sociale și îi surprinde cu fiecare imagine pe care o postează. Tânăra este de o frumusețe rară.

Ce pasiune costisitoare are fiica lui Ion Țiriac

Ca și tatăl ei, Ioana Natalia este fascinată de mașinile scumpe și de viteză. Prin urmare, nu a putut sta departe de Marele Premiu de Formula 1 din Miami. Românca a fost prezentă încă de la sesiunea de calificări.

Reclamă

Ioana Țiriac a postat imagini, pe contul ei de Instagram, dintr-o zonă selectă, acolo unde biletele sunt extrem de „piperate”. A stat aproape de pistă și a urmărit cum Charles Leclerc a făcut show și și-a asigurat plecare din pole-position.

Și Ion Țiriac este un fan împătimit al Formulei 1 și chiar și-a dorit să construiască un circuit în România. S-ar fi întâlnit cu Bernie Ecclestone, fostul șef al „Marelui Circ” și a căutat soluții pentru a-și vedea visul împlinit. Cheltuielile s-ar fi ridicat la aproape un miliard de euro, astfel că proiectul este momentan lăsat în stand-by.

Ioana Țiriac a primit un cadou de 350.000 de euro

Unica fiică pe care o are Ion Țiriac a primit un cadou spectaculos de Crăciun. Tânăra se bucură de un bolid care costă o avere. Anunțul a fost făcut, în luna decembrie, de fratele ei, Ion Alexandru Țiriac.

Reclamă 4 / 0/3

Ioana a primit un mesaj special pe rețelele sociale. I s-a transmis că, în momentul în care se va întoarce din Statele Unite, va intra în posesia unei „bijuterii” pe patru roți, care are 730 de cai putere și ajunge de la 0 la 100 km/h în 3.2 secunde.

Este vorba de un Mercedes AMG GT Black Series care atinge o viteză maximă de 325 km/h și al cărui preț se ridică la 350.000 de euro, potrivit autoblog.md. Numai 275 de astfel de mașini vor fi scoase la vânzare, una dintre acestea ajungând deja în colecția familiei Țiriac.

„Crăciun fericit, draguța mea„, a fost mesajul pe care i l-a transmis Alexandru Țiriac surorii lui. Acesta i-a făcut și o imagine din salonul auto și a atașat un emoticon care afișa un cadou.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și