Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă e femeia care îl ajută pe un jucător de la FCSB să treacă peste momentele grele. Imagini cu superba Alina

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 20 martie 2024, 17:22

Cât de frumoasă e femeia care îl ajută pe un jucător de la FCSB să treacă peste momentele grele. Imagini cu superba Alina

Cât de frumoasă e femeia care îl ajută pe un jucător de la FCSB să treacă peste momentele grele

Alina, iubita lui Alexandru Pantea / Instagram

Cât de frumoasă e femeia care îl ajută pe un jucător de la FCSB să treacă peste momentele grele. Iubita lui Alexandru Pantea este de o frumusețe rară și își susține partenerul în momentele grele!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unul dintre cei mai promițători oameni din lotul roș-albaștrilor, Pantea, s-a accidentat grav la antrenamente și va rata tot sezonul. Totuși, frumoasa Alina îl ajută pe Alexandru să treacă peste aceste clipe.

Cât de frumoasă e femeia care îl ajută pe un jucător de la FCSB să treacă peste momentele grele

Alina este femeia care îl susține necondiționat pe Alexandru Pantea. Cei doi au putut fi văzuți la mai multe meciuri ale roș-albaștrilor. Chiar dacă fundașul are piciorul imobilizat, partenera sa îl ajută la fiecare partidă să ajungă pe stadion. VEZI IMAGINI CU SUPERBA ALINA ÎN GALERIA FOTO DIN CAPĂTUL ARTICOLULUI

Frumoasa femeie întoarce toate privirile atât la meciuri, cât și în vacanțele spectaculoase ale cuplului. Pe rețelele de socializare, Alina a postat mai multe imagini din destinații exotice, prin care a sucit mințile fanilor!

De asemenea, în una dintre postări, aceasta i-a transmis și un mesaj de susținere iubitului său, care trece prin cea mai grea perioadă a carierei:

Reclamă

„Te iubesc și o să fiu mereu alături de tine!”, a transmis frumoasa Alina.

Mihai Stoica, dezvăluiri șocante despre accidentarea lui Alexandru Pantea

Alexandru Pantea a trecut prin clipe grele. Titularul din apărarea roș-albaștrilor s-a accidentat la un antrenament și va rata tot restul sezonului.

Mihai Stoica a spus că Pantea a resimțit o durere înfiorătoare în momentul în care s-a accidentat și că va fi operat în cel mai scurt timp, pentru a reveni cât mai repede pe teren. De asemenea, oficialul de la FCSB a spus că nu se știe încă dacă fundașul a suferit o ruptură de ligamente.

Reclamă 4 / 0/3

”Pantea suferă în primul rând, nu noi, pentru că avem soluţii, dar asta nu înseamnă că nu îl respect pe Pantea. Va fi operat unde vrea el. Încă nu e confirmat (n.r. că are ruptură de ligamente).

A păţit-o la antrenamentul de ieri. În momentul în care eşti cu piciorul în pământ, nu te atinge nimeni, ghetele astea cu lame… Acum, când terenul este mai greu, se poate întâmpla şi asta. E clar că i-a pocnit un ligament. I-a trosnit şi durerea a fost înfiorătoare. Este copilul nostru şi va fi operat.

Vom avea grijă de el şi va reveni mult mai puternic. Florin Tănase era un băţ, a terminat recuperarea şi zici că era Gareth Bale”, spunea Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Poți urmări știrile Antena Sport și pe Google News!

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și