Închide meniul

Mihai Stoica, dezvăluiri șocante despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Durere înfiorătoare! I-a pocnit un ligament”

Alex Ioniță Publicat: 17 februarie 2024, 21:17

Reclamă
Mihai Stoica, dezvăluiri șocante despre accidentarea lui Alexandru Pantea: Durere înfiorătoare! I-a pocnit un ligament”

Mihai Stoica a făcut dezvăluiri șocante despre accidentarea lui Alexandru Pantea

Mihai Stoica / Hepta

Mihai Stoica a făcut dezvăluiri șocante despre accidentarea lui Alexandru Pantea. Managerul general de la FCSB a vorbit despre starea tânărului fundaș din lotul lui Elias Charalambous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Titularul din apărarea roș-albaștrilor s-a accidentat la un antrenament și ar putea rata tot restul sezonului. Înainte să se accidenteze, Pantea se pregătea pentru partida cu U Cluj, din etapa cu numărul 26 a sezonului de Liga 1.

Mihai Stoica, dezvăluiri șocante despre accidentarea lui Alexandru Pantea

Mihai Stoica a spus că Pantea a resimțit o durere înfiorătoare în momentul în care s-a accidentat și că va fi operat în cel mai scurt timp, pentru a reveni cât mai repede pe teren. De asemenea, oficialul de la FCSB a spus că nu se știe încă dacă fundașul a suferit o ruptură de ligamente.

”Pantea suferă în primul rând, nu noi, pentru că avem soluţii, dar asta nu înseamnă că nu îl respect pe Pantea. Va fi operat unde vrea el. Încă nu e confirmat (n.r. că are ruptură de ligamente).

A păţit-o la antrenamentul de ieri. În momentul în care eşti cu piciorul în pământ, nu te atinge nimeni, ghetele astea cu lame… Acum, când terenul este mai greu, se poate întâmpla şi asta. E clar că i-a pocnit un ligament. I-a trosnit şi durerea a fost înfiorătoare. Este copilul nostru şi va fi operat.

Reclamă

Vom avea grijă de el şi va reveni mult mai puternic. Florin Tănase era un băţ, a terminat recuperarea şi zici că era Gareth Bale”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Mihai Stoica, mesaj ciudat despre accidentarea titularului de la FCSB

Principala problemă a FCSB-ului este acum legată de regula U21. Mihai Stoica a spus totuși că accidentarea este o lovitură pentru Alexandru Pantea, nu pentru echipă, deoarece Elias Charalambous are mai mulți fotbaliști care pot fi considerați o soluție.

„Pantea a suferit o accidentare și la prima vedere pare o ruptură de ligamente încrucișate. Nu poți face RMN acum. Noi am auzit un zgomot, când se rupe un ligament se aude. E o lovitură pentru Pantea.

Reclamă 4 / 0/3

Soluțiile sunt Tavi Popescu, Radaslavescu și Pandele, plus alți 4 tineri din academie. E o lovitură pentru el, noi avem soluții”, a spus Mihai Stoica, pentru sursa citată anterior.

În acest sezon, Pantea a adunat 20 de meciuri în Liga 1, fiind titularul de bază din partea dreaptă a apărării. Pe poziția acestuia mai pot juca Vali Crețu, dar și „racheta” lui Gigi Becali, Nana Antwi.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și