Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă e și cu ce se ocupă soția lui Lukas Zima, portarul care e așteptat să semneze cu FCSB!

Alex Ioniță Publicat: 16 octombrie 2024, 19:56

Reclamă
Cât de frumoasă e și cu ce se ocupă soția lui Lukas Zima, portarul care e așteptat să semneze cu FCSB!

Cât de frumoasă e și cu ce se ocupă soția lui Lukas Zima, portarul care e așteptat să semneze cu FCSB!

Colaj cu Simona Pechal și Lukas Zima / Instagram

Iată cât de frumoasă e și cu ce se ocupă soția lui Lukas Zima, portarul care e așteptat să semneze cu FCSB! Simona este de o frumusețe răpitoare și are succes în afaceri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zima este aproape de transferul la FCSB, în perioada de mercato din iarnă. Potrivit fanatik.ro, portarul ar urma să încaseze un salariu în valoare de 10.000 de euro pe lună la echipa lui Gigi Becali.

Cât de frumoasă e și cu ce se ocupă soția lui Lukas Zima, portarul care e așteptat să semneze cu FCSB!

Simona Pechal este de o frumusețe rară și i-a dăruit deja un copil lui Lukas Zima. Cei doi au împreună un băiat.

VEZI IMAGINI CU SOȚIA LUI LUKAS ZIMA ÎN GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI

De notat este și faptul că Simona Pechal are succes în afaceri. Frumoasa femeie este un stilist personal, cu studiile făcute în „capitala modei”, Milano.

Reclamă
Reclamă

De asemenea, Simona are și o bază de fani pe rețelele de socializare. Peste 4000 de oameni o urmăresc pe soția lui Zima doar pe platforma Instagram, acolo unde femeia postează des imagini și noutăți din lumea modei.

„Mâine dau banii” Gigi Becali a spus suma cu care îl transferă pe Lukas Zima! Condiţia pentru ca cehul să fie titular la FCSB

Gigi Becali a spus suma cu care îl transferă pe Lukas Zima! Patronul FCSB-ului a anunţat că mâine va fi semnat contractul cu Zima.

Becali a precizat că nu este exclus să îl vândă pe Ştefan Târnovanu, în cazul în care va apărea o ofertă foarte bună pentru portarul titular de la FCSB.

Reclamă

”Cred că da, trebuie să dăm mâine banii. Mi-a zis MM dacă vrem să-l luăm, trebuie să dăm mâine banii. Și-i dăm. 250 de mii, MM știe detalii. Mă bag eu la un portar?

(n.r.- Va fi rezervă Zima?) Dacă-l vindem pe Târnovanu, de exemplu? (n.r.- dacă are ofertă pentru Târnovanu) Dacă un portar joacă la echipa națională și are aproape doi metri…”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Anterior, au apărut detalii despre transferul lui Lukas Zima la FCSB. Chiar dacă iniţial Petrolul a respins oferta de 250.000 de euro pentru Zima, în cele din urmă „Lupii Galbeni” au acceptat această sumă de transfer.

Lukas Zima (30 de ani) este cotat de către site-ul de specialitate transfermarkt.com la 850.000 de euro. Cehul are o înălţime de 1.96 metri, exact aşa cum doreşte Becali, căruia îi plac portarii înalţi.

Potrivit fanatik.ro, Lukas Zima va primi 10.000 de euro pe lună. Sursa citată notează că Zima are de încasat câteva salarii restante de la Petrolul, dar această situaţie se va rezolva.

FCSB căuta un portar de rezervă, având în vedere că Andrei Vlad îşi va încheia în iarnă contractul cu echipa patronată de Gigi Becali. Mihai Stoica preciza că nici nu s-a pus problema înnoirii contractului lui Vlad. Andrei Vlad dorea să plece liber în această vară, iar Becali i-a transmis că acceptă acest lucru, cu condiţia să semneze imediat rezilierea. Vlad nu a găsit o ofertă care să îi convină, aşa că a rămas la FCSB.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:08

„Numai un dereglat poate să facă asta” Mihai Stoica i-a făcut praf pe suporterii rapidişti care l-au înjurat pe Octavian Popescu!

22:48

Mihai Stoica a comentat declaraţiile lui Daniel Pancu, ce şi-a explicat gestul prin faptul că a crezut că a murit Louis Munteanu!

22:46

Serena Williams, pe patul de spital! Problemele de sănătate care au obligat-o pe fosta tenismenă să se opereze

22:23

Cazul lui Gigi Becali de la Comisia de Disciplină a fost amânat! Discuţia importantă care are loc înainte de decizie

21:48

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre lotul pentru derby-ul Dinamo-FCSB: „Sunt vești importante și bune pentru toți”

21:47

„Mai lăsaţi-mă şi cu elveţienii ăştia” Daniel Niculae a răbufnit după calificarea naţionalei U21 la EURO 2025!

1 FotoDavid Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOLituania – România 1-2 a fost pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! „Tricolorii”, victorii pe linie în Liga Naţiunilor 3 NEWS ALERTRomânia U21 s-a calificat la EURO 2025! Victorie clară cu Elveţia U21! Performanţă remarcabilă pentru „tricolorii” lui Pancu 4 EXCLUSIVLukas Zima a anunţat că acceptă să se transfere la FCSB! Răspunsul portarului Petrolului la oferta lui Gigi Becali 5 Cornel Dinu, fascinat de un jucător al României! L-a comparat cu un mare fotbalist din echipa uriaşă a lui Cruyff 6 Gigi Becali, reacţie clară după ce englezii au anunţat că Joyskim Dawa e aproape de Premier League
Citește și