Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă e soţia lui Leonard Doroftei şi cu ce se putea ocupa în Canada, în timp ce campionul nostru o lua de la zero

Publicat: 29 mai 2024, 13:25 / Actualizat: 4 iunie 2024, 16:31

Reclamă
Cât de frumoasă e soţia lui Leonard Doroftei şi cu ce se putea ocupa în Canada, în timp ce campionul nostru o lua de la zero

Cât de frumoasă e soţia lui Leonard Doroftei şi cu ce se putea ocupa în Canada

Leonard Doroftei, în timpul unui interviu - Hepta

Cât de frumoasă e soţia lui Leonard Doroftei şi cu ce se putea ocupa în Canada! Soţia lui Leonard Doroftei este de o frumuseţe răpitoare şi „Moşul” este cel care o laudă că ţine familia unită. Asta mai ales după ce Doroftei şi cei din familia sa au luat decizia să plece în Canada, în 2019, pentru a trece mai uşor peste perioada grea din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În primii ani din Canada, Leonard Doroftei a devenit antrenor de box şi câştiga în jur de 4.000 de euro pe lună. Chiar dacă nu i-a cerut soţiei Monica să lucreze şi ea, aceasta nu a vrut să audă şi a ales un job pe aeroport.

Cât de frumoasă e soţia lui Leonard Doroftei şi cu ce se putea ocupa în Canada

„Adrian, băiatul cel mare, lucrează în domeniul imobiliar, îi merge foarte bine. Alex abia a terminat și el Facultatea de Fizică, în țară, la Măgurele, și a venit aici, alături de noi.

Are și el un job foarte bun. Iar Vanessa e la colegiu și, din discuțiile pe care le mai avem așa, la o masă, sperăm că vom avea și un doctor în familie. Monica lucrează și ea, la aeroport, dar mai mult așa, ca să aibă activitate. Ea e șefa, ea ține familia unită”, vorbea Doroftei, despre Monica, cu câţiva ani în urmă.

32 de ani de căsătorie pentru Leonard şi Monica Doroftei

Leonard Doroftei şi Monica sunt căsătoriţi de 32 de ani. Cei doi s-au cunoscut acasă la mătuşa fostului mare campion. La doi ani şi jumătate după ce s-au cunoscut, Dorin o cerea în căsătorie.

Reclamă
Reclamă 4

„Trecuseră doi ani și jumătate și ne aflam pe stradă, simțeam că nu mai putem sta unul departe de celălalt și dintr-o dată mi-a spus că mă iubește și că vrea sa fim împreună și că-și dorește mai mult decât orice să fiu soția lui. Am simțit că leșin!

Îl iubeam cu toată ființa mea și credeam că mai mult de atât nu se poate. Ne-am căsătorit în luna octombrie și până și Providența a ținut cu noi: ne-a oferit o zi superbă. Deși era toamnă, a fost o zi călduroasă, însorită, plină de emoții!”, spunea Monica, într-un rar interviu acordat pentru femeide10.ro, cu câţiva ani în urmă.

Ce studii are şi din ce face bani fiul cel mare al lui Leonard Doroftei

Adrian Doroftei a urmat cursurile Facultăţii de Drept, plecând ulterior în Canada, fără părinţii săi. Încă din studenţie, acesta a decis să se angajeze, şi a lucrat pentru o perioadă la o companie aeriană de renume din ţara nord-americană.

Reclamă

Deşi câştiga foarte bine, fiul cel mare al lui Leonard Doroftei a decis că vrea să nu aibă şefi şi vrea să aibă propria lui afacere. Adrian şi-a investit banii strânşi la bursă şi a dat lovitura. De asemenea, Adrian Doroftei investeşte şi în domeniul imobiliarelor, după cum a afirmat el în trecut.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:47

George Puşcaş, aproape de un transfer după ce a jucat 48 de minute la EURO 2024: „Negocierile sunt în desfăşurare!”

10:15

Uruguay a făcut spectacol la Copa America! SUA, înfrângere surprinzătoare cu Panama

10:00

Gestul incredibil făcut de Gică Hagi în avion, lângă un medic din România: „Numai aşa poţi să fii cel mai bun!”

9:55

LIVE VIDEOAntrenamentul din Formula 3 al Marelui Premiu al Austriei e ACUM în AntenaPLAY

9:47

Olandezii, daţi pe spate de un jucător al României, înaintea meciului din optimi: „Senzaţia Campionatului European”

9:37

Moment istoric în NBA! Lebron James a devenit coleg cu fiul său la Los Angeles Lakers şi pot juca împreună sezonul viitor

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și