Închide meniul

Leonard Doroftei, imagine emoționantă alături de soția sa! Cum arată Monica, cea care îi este alături de 30 de ani

Antena Sport Publicat: 28 decembrie 2022, 19:02

Leonard Doroftei, imagine emoționantă alături de soția sa! Cum arată Monica, cea care îi este alături de 30 de ani

Leonard Doroftei

Mediafax Foto / OCTAV GANEA via Hepta

  • Leonard Doroftei, imagine emoționantă alături de soția sa
  • Cum arată Monica, cea care îi este alături de 30 de ani

Leonard Doroftei a postat o imagine emoționantă cu soția sa cu ocazia Sărbătorilor. Iată cum arată femeia care îi este alături de peste trei decenii fostului mare pugilist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe 23 decembrie, Leonard Doroftei și Monica au împlinit 30 de ani de căsătorie. Ca să sărbătorească momentul, fostul campion a publicat o superbă fotografie de cuplu. „Parcă ieri te-am întâlnit!”, a scris Leonard în descrierea fotografiei.

Leonard Doroftei, imagine emoționantă cu soția sa


În urmă cu trei ani, Leonard Doroftei a luat decizia de a renunța la România și de a se muta în Canada, alături de familia sa.

Reclamă

Acesta este căsătorit cu Monica și au împreună trei copii, respectiv doi băieți și o fată. Fostul campion la box a întâlnit-o pe soția sa în anul 1992, iar, de atunci, au început să meargă pe același drum.

În Canada, Monica este angajată la un aeroport, în timp ce Leonard Doroftei lucrează la un club de box.

Reclamă

Fiul lui Leonard Doroftei a dat o lovitură de proporţii

La numai 25 de ani, Adrian Doroftei este milionar. Fiul cel mare al lui Doroftei este antreprenor în domeniul imbiliar.

Adrian Doroftei a lucrat, iniţial, în cadrul unei companii aeriană, însă a decis să meargă pe cont propriu. Acesta a intrat în domeniul afacerilor imobiliare şi îi merge de minune.

Departe de România mă ocup cu tot ce nu aș fi putut să mă ocup aici. Sunt independent, sunt antreprenor. Am intrat în lumea dezvoltării imobiliare. Prima dată am plecat în 2016, în timpul Facultății de Drept. Primul job a fost în Resurse Umane într-o mare companie aeriană din Canada. Acolo am învățat ce înseamnă mediul corporatist și asta mi-a consolidat ideea că nu vreau să lucrez pentru nimeni altcineva decât pentru minel

Reclamă 4 / 0/3

Am vrut să-mi iau mașină. În momentul în care eram în punctul de a da câteva sute de mii de dolari pe o mașină, am stat și m-am gândit că sunt oameni la mine în țară care abia își permit să mănânce și mi se pare o aroganță supremă„, povestea Adrian, fiul cel mare al lui Leonard Doroftei la o televiziune din România.

Leonard Doroftei şi-a pus criticii la punct după ce a emigrat în Canada

Fostul mare pugilist s-a mutat în Canada, după ce a trăit o adevărată deziluzie. A avut probleme în afaceri şi a cedat la presiunile familiei de a emigra.

Doroftei a dezvăluit care a fost picătura care a umplut paharul. Decizia de a se muta a luat-o în momentul în care a fost umilit şi numit cerşetor. Fostul campion mondial WBA la categoria semi-uşoară şi-a spus of-ul.

Totul îmi lipseşte din România, totul. De la înjurături până la tăiatul porcului. Aerul ăla pe care îl respiri! Am luat o decizie la nervi şi o să o regret toată viaţa… că am plecat. De pub nu mai spun, aia a fost cea mai proastă decizie a vieţii mele. Nu aveam ce căuta în lumea aia niciodată. Eu trebuia să fiu într-o sală de sport, să fac ceea ce ştiu.

Ştii ce nu mi-a plăcut? Un articol…urât: ‘Cerşetor sau impostor’. Păi ce am cerşit eu? Spuneţi-mi mie ce am cerşit! Când lupţi pentru al tău eşti cerşetor? Articolul, doar titlul e urât. Titlul e dureros şi mulţi răutăcioşi direct pe titlu au sărit, nu au mai citit articolul. Dacă mă lupt pentru ce e al meu sunt un cerşetor, dacă tu te lupţi pentru ce e al tău eşti un erou. Nu merge chiar aşa!„, a declarat Leonard Doroftei la AS.ro LIVE.

 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Unica fiică a lui Leonard Doroftei a uimit din nou! Fratele său a reacţionat imediat
Diverse • 25 mart., 19:07
FOTO
„Superbă!” Unica fiică a lui Leonard Doroftei a uimit din nou! Fratele său a reacţionat imediat
Leonard Doroftei şi momentul când un bărbat a încercat să îl umilească
Diverse • 13 mart., 16:36
FOTO
„Râdeau de mine!” Leonard Doroftei şi momentul când un bărbat a încercat să îl umilească: „Mamă, cum l-am bătut! L-am rupt!”
Fiica de 20 de ani a lui Leonard Doroftei, apariţie colosală în costum de baie
Diverse • 12 mart., 9:08
FOTO
Fiica de 20 de ani a lui Leonard Doroftei, apariţie colosală în costum de baie. Cât de frumoasă este Vanessa
Soţia lui Leonard Doroftei, dezvăluiri rare despre soţul său
Diverse • 2 mart., 8:32
FOTO
Soţia lui Leonard Doroftei, dezvăluiri rare despre soţul său: „Era să leşin!” Cum i-a unit destinul fără voia lor
Ce a putut să spună Leonard Doroftei despre unica sa fiic
Diverse • 19 feb., 19:34
FOTO
Ce a putut să spună Leonard Doroftei despre unica sa fiică: „Norocul ei e ăsta!” Vanessa e de o frumuseţe uimitoare