Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este Alexandra, soţia lui Stelian Ogică! Este mai tânără cu 35 de ani decât „Spaima Loteriei”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 octombrie 2023, 13:38

Reclamă
Cât de frumoasă este Alexandra, soţia lui Stelian Ogică! Este mai tânără cu 35 de ani decât „Spaima Loteriei”

Cât de frumoasă este Alexandra, soţia lui Stelian Ogică

Colaj Instagram

Cât de frumoasă este Alexandra, soţia lui Stelian Ogică! Alexandra este mai tânără cu 35 de ani decât „Spaima Loteriei” şi are o ocupaţie surprinzătoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandra Ogică este arbitru în Liga 5 şi întoarce toate privirile. Alexandra arbitrează în Liga 5 din Giurgiu. (VEZI IMAGINI INCENDIARE ÎN GALERIA FOTO CU SOŢIA LUI STELIAN OGICĂ)

Cât de frumoasă este Alexandra, soţia lui Stelian Ogică

Alexandra a practicat şi sportul de performanţă. Până să se apuce de arbitraj, Alexandra a fost handbalistă. „Vreau sa rămână o enigmă cum ne-am cunoscut. Meseria ei este  foarte specială, foarte grea, poate cea mai grea din lume și sper ca într o zi sa fie numarul 1. O viață întreagă am fost infidel însă in momentul prezent pot spune că sunt cel mai fidel. Nicio ispită nu mă poate dezechilibra„, spunea Ogică pentru fanatik.ro.

Stelian Ogică a devenit cunoscut în România la începutul anilor 2000, cânde a susţinut că a câştigat premiul cel mare la loto. Ogică a spus la acel moment că i s-a furat biletul. Până la urmă, Stelian Ogică s-a ales cu dosar penal.

Stelian Ogică are legături puternice cu fotbalul. Fiica sa este soţia fostului jucător de la Dinamo, Adrian Ropotan. Şi Stelian Ogică a cochetat cu fotbalul. Acesta chiar a fost să dea probe la FC Naţional, în anii 90.

Reclamă
Reclamă 4

„A venit într-o zi ăla cu biletu’ de la Loto, Ogică. Făceam exerciții de finalizare, unu la unu. Nea Liță l-a pus cu mine la exercițiul ăsta. Când m-a văzut, Ogică a spus «Bre, nu vrei să mă oprești!». «De ce, mă?». «Păi, p-ăsta mic mi-l dai? Îți bați joc de mine!».

Nea Liță i-a zis «Fă-l varză p-ăsta și pe urmă ți-l dau pe altul mai bun!». Săracu’, ce i-am făcut! Mă făceam că dădeam, el, pe jos. Îl așteptam să se ridice, îl mai driblam un pic, el, «sanie». L-am dat cu fundul prin noroi, era murdar tot când a ieșit de pe teren. Era atât de supărat că nici n-a mai întrebat dacă să mai vină și a doua zi!„, a dezvăluit Liţă Dumitru, antrenorul de atunci al echipei, pentru gsp.ro.

Reclamă
Recomandări

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:17

Răzvan Lucescu, uluit după ce a văzut cea mai controversată fază de la EURO 2024: „Defavorizată de arbitru!”

11:13

Deniz Giafer a plecat de la Dinamo şi a semnat cu FC Bihor. Anunţul făcut de orădeni

10:26

Radu Drăguşin a luat decizia finală despre viitorul său: „Este locul în care am vrut să mă dezvolt!”

9:53

EXCLUSIV„Se numeşte FCSB, dar pentru mine rămâne Steaua!” Federico Piovaccari, mesaj plin de emoţie înainte de Virtus – FCSB

9:18

„Mi-a plăcut enorm asta!” Verdictul lui Răzvan Lucescu după parcursul României la EURO 2024

8:43

Regele unei țări ploioase! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Marii Britanii

1 VIDEOArvin Lindblad a câștigat și cursa principală din Formula 3 de la Silverstone, după succesul din sprint, live în AntenaPLAY 2 VIDEOHadjar a câștigat cursa principală din Formula 2 de la Silverstone, live în AntenaPLAY! Kimi Antonelli a triumfat în sprint 3 VIDEOLewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru septuplul campion mondial 4 Rolul uriaş avut de Gică Hagi la EURO 2024. Dezvăluirea din interiorul vestiarului naţionalei României 5 Turcii au făcut scandal, după eșecul cu Olanda de la EURO 2024! S-au năpustit asupra arbitrului, după o decizie controversată 6 FotoMihai Stoica a dezvăluit salariul uriaş pe care îl va avea Florinel Coman la Al-Gharafa: „Nu avea voie să spună pas”
Citește și