Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este cumnata lui Florinel Coman. Alexandra întoarce toate privirile şi pozează în ipostaze provocatoare

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 septembrie 2023, 9:40

Reclamă
Cât de frumoasă este cumnata lui Florinel Coman. Alexandra întoarce toate privirile şi pozează în ipostaze provocatoare

Imagini incendiare cu Alexandra Timofeciuc

Profimedia

Cât de frumoasă este cumnata lui Florinel Coman. Alexandra, sora mai mare a soţiei lui Florinel Coman, este de o frumuseţe uimitoare şi întoarcea toate privirile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman şi Ioana Timofeciuc formează unul dintre cele mai solide cupluri din fotbalul românesc. Cei doi au împreună o fetiţă şi s-au şi căsătorit. Puţină lume ştie cum arată sora soţiei lui Florinel Coman.

Cât de frumoasă este cumnata lui Florinel Coman

Alexandra Timofeciuc este model în Constanţa şi arată senzaţional. Aceasta are o relaţie foarte bună cu Florinel Coman şi, în trecut, au pus la cale împreună o surpriză de ziua de naştere a Ioanei. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO CU ALEXANDRA TIMOFECIUC)

Florinel Coman şi Ioana Timofeciuc s-au căsătorit în 2022

Florinel Coman și Ioana Timofeciuc s-au căsătorit anul trecut și au făcut show la nuntă. Vedeta FCSB-ului l-a pus naş pe Andrei Miron. Foştii săi coechipieri de la FCSB, Olimpiu Moruţan şi Dennis Man, au fost printre invitaţie. Cei doi au avut o apariţie spectaculoasă la evenimentul de cinci stele.

Pe reţelele sociale au apărut imagini cu „Mbappe” de la FCSB, care s-a descătuşat pe ritm de manele. A părut să se simtă extraordinar în timp ce avea lăutarii lângă el, după cum se poate vedea în galeria FOTO de mai jos.

Reclamă

Luna trecută, Florinel Coman şi Ioana au anunţat, pe reţelele de socializare, că aşteaptă primul lor copil.

Hei bebe, eu și mami abia așteptă, să te cunoaștem, să te ținem în brațe și să îți mirosim pielea. Pe tine… tu suflet pur evoliat. Știu că avem atât de multe povești de spus, atât de multe lucruri de învățat unii de la alții. Tu ne-ai ales și noi te-am ales pe tine… pentru o viață întreagă”, a scris Florinel Coman pe Instagram.

Florinel Coman și Ioana au ales o destinație pe placul românilor – Thassos, Grecia. Ei sunt într-o relaţie din 2017.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și