Închide meniul
Foto

Unde au plecat Florinel Coman și Ioana Timofeciuc, după ce vedeta de la FCSB și-a cerut iubita de soție. Destinație de „5 stele”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 mai 2022, 9:58

Unde au plecat Florinel Coman și Ioana Timofeciuc, după ce vedeta de la FCSB și-a cerut iubita de soție. Destinație de „5 stele”

Soţia lui Florinel Coman, mesaj tăios chiar de ziua starului de la FCSB

Florinel Coman și Ioana Timofeciuc / Instagram

Florinel Coman și Ioana Timofeciuc au făcut pasul cel mare. Jucătorul de la FCSB și-a cerut iubita de soție, într-un decor romantic, la Castelul Cantacuzino. Tânăra de 23 de ani, poreclită „Pantera”, a spus „DA”, apoi cei doi au plecat în vacanță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman și noua sa logodnică au ales o destinație de vis – Thassos, Grecia.

Unde au plecat Florinel Coman și Ioana Timofeciuc, după ce vedeta de la FCSB și-a cerut iubita de soție

Atcantul lui Gigi Becali și partenera sa au plecat în vacanță alături de mai mulți prieteni, printre care se numără și colegul său de la FCSB, Andrei Miron.

Ioana Timofeciuc a postat un videoclip pe contul de Instagram, în timp ce se plimba cu vaporul alături de Coman și prietenii lor.

Unde au plecat Florinel Coman și Ioana Timofeciuc

Cei doi au o relație din 2017, iar în urmă cu câteva zile au decis să treacă la următorul nivel.

Reclamă

Florinel Coman și-a cerut iubita de soție! Moment de vis pentru vedeta de la FCSB

Florinel Coman (24 de ani) și iubita sa, Ioana Timofeciuc, comparată cu Kim Kardashian, au hotărât să își unească destinele.

Coman a cerut-o de soție pe tânăra în vârstă de 23 de ani pe balconul Castelului Cantacuzino. Starul de la FCSB a pregătit un moment special, având pe fundal un peisaj montan de „5 stele”.

Surpriza lui Coman a fost alcătuită din mesajul „Marry me” din litere mari, luminate, o inimă formată din petale de trandafiri, un buchet uriaș de trandafiri albi și roșii și multe baloane în formă de inimă.

Reclamă 4 / 0/3

În centrul inimii de trandafiri, Florinel Coman a îngenuncheat și a cerut-o de soție pe Ioana, apoi cei doi s-au sărutat. Atacantul lui Gigi Becali și iubita sa au o relație de 5 ani.

„Întreaga viață”, a scris Ioana Timofeciuc, pe contul de Instagram.

Ioana Timofeciuc a postat o fotografie și cu inelul primit din partea lui Florinel Coman:

Ioana Tomofeciuc își apără relația cu Florinel Coman

Recent, Ioana Timofeciuc a reacționat după ce Ioan Ovidiu Sabău a spus că persoanele din jurul lui Florinel Coman îi afecteaza comportamentul.

Reclamă

Iubita lui Coman a evitat să îi dea un răspuns direct lui Sabău, însă nu a ezitat să îl înțepe pe fostul mare internațional român.

„Iubirea unui singur om poate forma un câmp energetic încât va neutraliza câmpul de joasă frecvență a celor mulți și plini de răutate. Un om compasiv poate înțelege că la baza răutății stau întotdeauna frustrarea și frica, astfel încât nu va risposta, nu va intra într-un război, ba din contră va alege pacea și va simți compasiune (înțelegere) pentru cei care nu pot vedea decât răul în ceilalți”, a scris Ioana Timofeciuc pe rețelele de socializare.

Aceasta a decis să ia o măsură radicală. Și-a șters majoritatea pozelor de pe Instagram.

Spuneți că persoanele pot fi judecate după poze, ok, judecați-mă acum. Și cine nu este aici pentru mine, este rugat să iasă definitiv, să-mi dea block. Nu vreau 38k persoane involuate, mă mulțumesc cu 7 persoane înțelepte, evoluate”, a mai postat iubita lui Florinel Coman pe rețelele de socializare.

 

 

 

Recomandări
  • Unde au plecat Florinel Coman și Ioana Timofeciuc, după ce vedeta de la FCSB și-a cerut iubita de soție
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și