Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este Denisa, modelul care se iubește cu Istvan Kovacs. I-a fost alături în cele mai grele momente

Publicat: 19 septembrie 2023, 19:54

Reclamă
Cât de frumoasă este Denisa, modelul care se iubește cu Istvan Kovacs. I-a fost alături în cele mai grele momente

Cât de frumoasă este Denisa, modelul care se iubește cu Istvan Kovacs

Denisa Fazakas şi Istvan Kovacs / Colaj Instagram

Cât de frumoasă este Denisa Fazakas, modelul care se iubește cu Istvan Kovacs. Arbitrul român este în centrul unui scandal uriaş, după ce nu a acordat două penalty-uri în meciul CFR Cluj – Petrolul, dar are parte de linişte în viaţa privată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Abitrul în vârstă de 39 de ani, din Carei, este într-o relaţie cu o tânără care atrage toate privirile. Denisa i-a fost alături în cele mai grele momente.

Cât de frumoasă este Denisa, modelul care se iubește cu Istvan Kovacs

Iubita lui Istvan este de o frumusețe răpitoare și este de profesie fotomodel. Partenera lui Istvan Kovacs postează mereu, pe rețelele sociale, fotografii cu ea și arbitrul FIFA (VEZI GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI).

La începutul acestui an au mers în vacanță într-o locație de lux. Istvan și Denisa s-au relaxat în Insulele Seychelles, iar iubita celui mai bine cotat arbitru român a postat imagini de senzaţie.

„Când știi ce vrei, nu accepți tot ce ți se oferă”, este citatul care o inspiră pe iubita lui Istvan Kovacs, pe contul de Instagram, acolo unde adună o mulțime de aprecieri la poze.

Reclamă

Istvan Kovacs a fost pus la zid în ultimele luni. Principalul contestatar al lui a fost chiar Gigi Becali. Patronul lui FCSB a lansat acuzaţii grave la adresa arbitrului, despre care a spus că ar avantaja-o pe CFR Cluj. Mai mult, a cerut anchetarea lui Istvan. „Are apartament cumpărat în blocul de la firma lui Nelu Mureşan„, a răbufnit, la finalul lunii trecute, latifundiarul din Pipera.

Admit că dețin două proprietăți în momentul de față în Cluj-Napoca, însă niciuna dintre ele nu a fost cumpărată de la domnul Varga sau domnul Mureșan sau asociați ai celor doi.

Ambele au fost achiziționate prin două credite la bancă la care plătesc rate lunare. Voi colabora în orice anchetă demarată, pe linie sportivă sau nu, și voi pune la dispoziție documentele care să demonstreze cele susținute de mine„, a reacţionat imediat Kovacs.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Porumboiu, acuzaţii dure la adresa lui Istvan Kovacs

Istvan Kovacs a fost făcut praf şi după meciul de aseară, din Gruia, în care Petrolul nu a primit două lovituri de departajare. Fostul arbitru Adrian Porumboiu a avut o reacţie fără precedent la adresa „centralului” din Carei.

Eu nu prea mă uit, nu pot să mă uit la meciurile arbitrate de Istvan Kovacs. Am vorbit cu duritate ieri (n.r. – luni) de Sebastian Colțescu, dar de acest Istvan Kovacs am vorbit mereu.

Este un arbitru tâlhar (n.r.: Istvan Kovacs). Știu ce spun, ce s-a întâmplat, cum era trimis la înaintare, cum înainte de meciuri stătea la secretarul general al FRF la un meci Astra – FC Vaslui, deci omul era clar în siajul CFR-ului.

Am văzut acum că a ieșit și Balaj să explice faza. Dacă nu aveți nimic cu arbitrii spuneți, bă, să nu mai greșească. Eu nu pot să închid ochii la măgăriile pe care le face Kovacs. E arbitru internațional, dar nu mă uit la meciurile lui.

Numai când îl văd cât de îngâmfat e și câte relații a avut cu CFR… Nu-l mai dați, mă, la CFR, spun asta de 4-5 ani. L-au dat mai departe. De ăsta (n.r. – Sebastian Colțescu) am zis să nu-l mai dea la FCSB, că sunt și alți arbitri”, a declarat Adrian Porumboiu pentru gsp.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima cursă e live, ACUM, în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 3-3. Meci dramatic la Cluj! „Câinii”, egalați în prelungiri 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Diaconu şi Dragoman, eliminate Vezi toate știrile
Citește și