Închide meniul

Istvan Kovacs, prima reacţie după acuzaţiile pe care i le-a adus Gigi Becali: „Admit că dețin două proprietăți în Cluj-Napoca”

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 august 2023, 10:07

Reclamă
Istvan Kovacs, prima reacţie după acuzaţiile pe care i le-a adus Gigi Becali: „Admit că dețin două proprietăți în Cluj-Napoca

Istvan Kovacs, prima reacţie după acuzaţiile pe care i le-a adus Gigi Becali

Istvan Kovacs, răspuns pentru Gigi Becali / Colaj Profimediaimages

Istvan Kovacs a avut prima reacţie după acuzaţiile pe care i le-a adus Gigi Becali. Arbitrul FIFA a luat atitudine după ce patronul FCSB-ului l-a făcut praf şi a dat de înţeles că o ajută pe CFR Cluj să câştige titlul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera a răbufnit după ce fratele lui Istvan Kovacs, Szabolcs Kovacs, a fost în camera VAR la meciul pierdut de roş-albaştri la Arad. „Îl întreb pe Istvan Kovacs, ăsta: ‘Mai ai ceva nepoţi? Să mă ţii toată viaţa, câtă viaţă mai am, să mă ţii în lovituri de astea?’”, a declarat Becali.

Istvan Kovacs, prima reacţie după acuzaţiile pe care i le-a adus Gigi Becali

Omul de afaceri a cerut chiar ca Istvan Kovacs să fie anchetat pentru că ar deţine un apartament cumpărat chiar de la persoane din conducerea clubului CFR Cluj. Arbitrul nu a mai rezistat şi a venit cu explicaţii.

Admit că dețin două proprietăți în momentul de față în Cluj-Napoca, însă niciuna dintre ele nu a fost cumpărată de la domnul Varga sau domnul Mureșan sau asociați ai celor doi.

Ambele au fost achiziționate prin două credite la bancă la care plătesc rate lunare. Voi colabora în orice anchetă demarată, pe linie sportivă sau nu, și voi pune la dispoziție documentele care să demonstreze cele susținute de mine.

Reclamă

Sunt curat și nimeni nu poate demonstra altceva în ceea ce mă privește. Cine susține altceva e un mincinos sau a fost prost informat. Nu am avut niciodată nicio legătură cu CFR Cluj sau cu un alt club din România.

Relația mea cu orice conducător sau finanțator de club este una strict profesională! Domnul Becali încearcă să pună presiune pe arbitraj făcând acuzații la adresa mea. Nu voi accepta să fiu folosit în jocul pe care domnia sa îl face.

Totuși, îl asigur pe domnul Becali că nu am nimic împotriva clubului dumnealui, niciodată nu am sugerat nimănui, niciunui coleg, deci nici fratelui meu, să ia decizii împotriva FCSB-ului.

Reclamă 4 / 0/3

Mereu am recomandat tuturor colegilor mei să fie echidistanți și le-am urat tot timpul să fie inspirați și să ia deciziile corecte”, a spus Istvan Kovacs pentru frf.ro.

Gigi Becali, declaraţii xenofobe după UTA – FCSB 2-1

Becali a avut un nou derapaj xenofob şi a anunţat că îşi doreşte să se ia măsuri împotriva fraţilor Kovacs. A oferit declaraţii uluitoare.

Meciul a fost câştigat de arbitri. Nu atinge mâna şi tu zici ca e 11 metri. Nu vezi de 1000 de ori… cum poţi să spui că s-a atins minge cu mâna, la spate. Din piept atinge şi mâna, dar din instinc. Chiar dacă a atins mâna, a atins pieptul şi s-a dus în mână. Nu e 11 metri, dar a ţipat el. În întreb pe Istvan Kovacs, ăsta: ‘Mai ai ceva nepoţi? Să mă ţii toată viaţa, câtă viaţă mai am, să mă ţii în lovituri de astea?’.

De când sunt în fotbal numai belele am avut cu Istvan şi tot timpul numai belele, belele, belele. Este arbitru mare, dar cum la mine când mă arbitrează numai greşeşte. Nu mai e mare cu mine. Acum mi l-a dat şi pe frate-su. De unde l-a scos, din căciula? Mai are vreun nepot să îl facă arbitru? Ca să fie toţi ungurii la mine? Să îi pună la mine la VAR şi la centru. Cum să mai iei campionate după?

Ungurii au cu mine ceva. De ce au cu mine? Pentru că mă lupt cu CFR. Ei stau la CFR. Din informaţiile mele, Istvan are apartament cumpărat în blocul de la firma lui Nelu Mureşan. Trebuie văzut, la integritate, cu câţi bani l-a luat. E 1.800 de euro metru… ia să vedem, cu cât ţi l-a dat ţie? Integritate, nu?„, a declarat Gigi Becali la Palat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” Vezi toate știrile
Citește și