Închide meniul

Adrian Porumboiu, acuzaţii dure la adresa lui Istvan Kovacs: „E un tâlhar! Sărbătorea titlurile luate de CFR cu şampanie”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 19 septembrie 2023, 12:08

Adrian Porumboiu, acuzaţii dure la adresa lui Istvan Kovacs: „E un tâlhar! Sărbătorea titlurile luate de CFR cu şampanie

Adrian Porumboiu, acuzaţii dure la adresa lui Istvan Kovacs

Istvan Kovacs, la o partidă / Profimedia Images

Adrian Porumboiu, acuzaţii dure la adresa lui Istvan Kovacs! El l-a criticat şi pe Cristi Balaj, care l-a apărat pe Istvan Kovacs.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Porumboiu a susţinut că Balaj, care a fost în trecut arbitru, nu ar fi trebuit să găsească explicaţii pentru faptul că Istvan Kovacs nu a dictat niciun penalty pentru Petrolul. „Lupii galbeni” au susţinut că ar fi trebuit să primească două penalty-uri în meciul pierdut cu CFR Cluj. Porumboiu e de părere că Istvan Kovacs ar fi trebuit să arate punctul cu var la ambele faze incriminate de ploieşteni.

Adrian Porumboiu, acuzaţii dure la adresa lui Istvan Kovacs: „E un tâlhar! Sărbătorea titlurile luate de CFR cu şampanie”

Eu nu prea mă uit, nu pot să mă uit la meciurile arbitrate de Istvan Kovacs. Am vorbit cu duritate ieri (n.r. – luni) de Sebastian Colțescu, dar de acest Istvan Kovacs am vorbit mereu.

Este un arbitru tâlhar (n.r.: Istvan Kovacs). Știu ce spun, ce s-a întâmplat, cum era trimis la înaintare, cum înainte de meciuri stătea la secretarul general al FRF la un meci Astra – FC Vaslui, deci omul era clar în siajul CFR-ului.

Am văzut acum că a ieșit și Balaj să explice faza. Dacă nu aveți nimic cu arbitrii spuneți, bă, să nu mai greșească”, a declarat Adrian Porumboiu pentru gsp.ro.

Reclamă

„Nu pot să închid ochii la măgăriile pe care le face Kovacs”

Eu nu pot să închid ochii la măgăriile pe care le face Kovacs. E arbitru internațional, dar nu mă uit la meciurile lui.

Numai când îl văd cât de îngâmfat e și câte relații a avut cu CFR… Nu-l mai dați, mă, la CFR, spun asta de 4-5 ani. L-au dat mai departe. De ăsta (n.r. – Sebastian Colțescu) am zis să nu-l mai dea la FCSB, că sunt și alți arbitri.

Băgați-i, mă, pe ăia tineri! E o societate bolnavă, în care banul și șpaga primează. Istvan a păstrat vechile relații. Le rămâne în ADN treaba asta. De CFR am vorbit atât de mult.

Reclamă 4 / 0/3

Despre Varga (n.r. – Ioan, patronul lui CFR Cluj) nu am niciun fel de date, dar ce făceau înainte… Ăsta sărbătorea titluri cu șampanie. Când lua șampania era acolo. Nu l-a văzut Mureșan (n.r. – Iuliu, fost președinte la CFR Cluj) niciodată? Când săreau dopuri la șampanie nu era și Kovacs acolo?”, a mai spus Adrian Porumboiu pentru sursa citată.

Adrian Porumboiu crede că rezultatul de la CFR Cluj – Petrolul a fost viciat! „Penalty în ambele cazuri”

Adrian Porumboiu crede că rezultatul de la CFR Cluj – Petrolul a fost viciat! Fostul patron al lui FC Vaslui a făcut acuzaţii dure, atât la adresa lui Istvan Kovacs, cât şi la adresa lui Sebastian Colţescu.

Porumboiu, fost arbitru, a susţinut că Istvan Kovacs trebuia să dicteze penalty atât la contactul dintre Răzvan Sava şi Musi, din minutul 32, cât şi la atacul cu talpa al lui Ajeti asupra lui Pedro Justiniano din minutul 48.

Are în sânge (n.r: Istvan Kovacs, să facă ceea ce face). Şi ăsta (n.r: Sebastian Colţescu) are în sânge. Eu pe ăştia doi arbitri nu am putut să îi suport, pe Colţescu şi pe Istvan Kovacs.

„Istvan Kovacs face ce vrea el”

Istvan Kovacs face ce vrea el. 11 metri în ambele cazuri! (n.r.: de la CFR Cluj).

Nu vor fi repercusiuni. Niciodată! Categoric vor fi promovaţi la un meci de Champions League.

Eram ferm convins că se va întâmpla. Luaţi toate declaraţiile mele despre cei doi.

Reclamă

Cu Sebastian Colţescu n-am mai vorbit de 20 de ani. Îmi ia telefonul foc dacă vorbesc”, a declarat Adrian Porumboiu pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și