Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este femeia care l-a „cuminţit” pe Laurenţiu Reghecampf. Este cu 17 ani mai tânără şi are un trecut controversat

Publicat: 15 octombrie 2023, 17:07

Reclamă
Cât de frumoasă este femeia care l-a „cuminţit” pe Laurenţiu Reghecampf. Este cu 17 ani mai tânără şi are un trecut controversat

Cât de frumoasă este femeia care l-a "cuminţit" pe Laurenţiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf este în Arabia Saudită / Instagram

Cât de frumoasă este femeia care l-a „cuminţit” pe Laurenţiu Reghecampf şi a înlocuit-o pe Anamaria Prodan în viaţa antrenorului de la Al-Tai. Corina Caciuc este cu 17 ani mai tânără decât „Reghe” şi are un trecut controversat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tânăra originară din Deva este de de aproape trei ani într-o relaţie cu Laurenţiu Reghecampf. Corina i-a dăruit deja un copil tehnicianului, pe micuţul Liam. Acum este din nou însărcinată şi aflat că va mai avea un băieţel.

Cât de frumoasă este Corina Caciuc, femeia care l-a „cuminţit” pe Laurenţiu Reghecampf

Reghecampf este în al 9-lea cer şi a scăpat de scandalurile din ultimii ani, după ce a început să se afişeze în spaţiul public alături de Corina Caciuc. El a fost acuzat în termeni duri, de Anamaria Prodan, că ar fi avut mai multe relaţii extraconjugale.

Corina Caciuc, care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS), l-a ajutat pe Reghecampf să treacă peste divorţul „cu scântei”. S-a mutat împreună cu „Reghe” în Arabia Saudită şi stă departe de lumina reflectoarelor.

La mulţi ani celui mai important bărbat din lume pentru mine. Eşti şi vei fi mereu eroul meu”, a scris Corina Caciuc, pe reţelele de socializare, în ziua în care Reghecampf a împlinit 48 de ani.

Reclamă

Chiar şi Anamaria Prodan pare să fi îngropat securea războiului. L-a felicitat pe fostul soţ în momentul în care a aflat că iubita lui este din nou însărcinată.

Să fie fericiți! Să-i dea Dumnezeu tot binele din lume ! Noi îi urăm tot ce este mai frumos pe pământ”, a transmis Anamaria Prodan pentru playtech.ro.

Agentul de jucători a pus capăt „războiului” pe care îl avea cu Caciuc. „Îl va urmări toată viața trecutul acestei femei„, anunţase Anamaria.

Reclamă 4 / 0/3

Laurenţiu Reghecampf, anunţ despre Corina Caciuc

În spaţiul public a apărut informaţia conform căreia Laurenţiu Reghecampf nu ar putea locui cu Corina Caciuc în Arabia Saudită pentru că nu sunt căsătoriţi. Laurenţiu Reghecampf a ţinut să facă lumină în această speţă şi a spus că iubita sa poate veni cu fiul lor, micuţul Liam, să locuiască cu el.

Dumnezeu a așezat lucrurile așa cum ne-am dorit! Eu și Corina suntem fericiți de noua experiență din Arabia Saudită. În ciuda zvonurilor, n-am întâmpinat nicio problemă cu viza. Este o țară turistică și atât Corina, cât și Liam pot veni oricând aici! Nimic nu ne umbrește bucuria trăită!”, a spus Laurenţiu Reghecampf pentru cancan.ro.

Laurenţiu Reghecampf a trecut deja prin două divorţuri. A fost căsătorit timp de 13 ani cu Mariana Pfeiffer, cea cu care are un copil, pe Luca Reghecampf.

Cum s-au cunoscut Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc

Reghecampf a povestit că a întâlnit-o prima dată pe Corina Caciuc la un eveniment. Reghe a fost cucerit de-a dreptul de Caciuc la acel prim contact. A încercat ulterior să ia legătura cu ea, iar de atunci totul e istorie.

Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După care am încercat să iau legătura și să o cunosc cu adevărat. Știi cum este… la câte discuții au ieșit și câte discuții sunt, dar și ce vorbește Anamaria peste tot… Este foarte greu ca cineva să mai vadă realitatea.

Acum cât timp am cunoscut-o pe Corina? Acum aproape 1 an și 8 luni, 2 ani, ceva de genul acesta. Nu cred că este important și nu cred că interesează pe nimeni cum ai cunoscut pe cineva.

Important este ce simți pentru persoana respectivă și ce se va întâmpla de acum încolo sau care este legătura… eu așa o văd. Sunt foarte fericit! O iubesc! Lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă!”, a spus Laurențiu Reghecampf, anul trecut, într-un podcast.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și