Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este sora lui Alexandru Chipciu. Bianca întoarce toate privirile şi are o relaţie strânsă cu fratele ei

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 mai 2024, 9:09

Reclamă
Cât de frumoasă este sora lui Alexandru Chipciu. Bianca întoarce toate privirile şi are o relaţie strânsă cu fratele ei

Cât de frumoasă este sora lui Alexandru Chipciu

Alexandru Chipciu / Profimedia

Cât de frumoasă este sora lui Alexandru Chipciu. Bianca este sora mai mică a lui Alexandru Chipciu şi este de o frumuseţe uimitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Chipciu o iubeşte enorm pe Bianca. Actualul jucător de la U Cluj nu a ezitat să îi dedice unele goluri surorii lui. Drept răspuns, şi Bianca Chipciu şi-a susţinut de nenumărate ori fratele din tribune. Bianca este o prezenţă activă pe reţelele de socializare, acolo unde îşi încântă fanii cu imagini superbe. (VEZI IMAGINI RARE ÎN GALERIA FOTO CU SORA LUI ALEXANDRU CHIPCIU)

Cât de frumoasă este sora lui Alexandru Chipciu

În 2014, anul în care Bianca Chipciu a împlinit 18 ani, Alexandru Chipciu i-a dedicat un gol. „Am dedicat golul surorii mele, care a împlinit 18 ani”, spunea Chipciu la acel moment. Alexandru Chipciu se mândreşte şi cu o soţie superbă. Andreea Chipciu este femeia care l-a cucerit definitiv pe fostul jucător al echipei lui Gigi Becali.

Alex Chipciu a cunoscut-o pe Andreea în chiar prima zi a anului 2012 şi anunţă că a fost dragoste la prima vedere. După două luni, au devenit un cuplu. „Începutul relației a fost unul destul de agitat, eram foarte tineri, orgolioși și impulsivi„, recunoşteau cei doi îndrăgostiţi.

Mi-a plăcut mult de Andreea din prima! Rar îmi plac imediat anumite lucruri sau persoane. Ea mi-a plăcut foarte tare„, spunea, în trecut, Alex Chipciu.

Reclamă
Mijlocaşul român şi-a luat „inima în dinţi” şi a cerut-o pe Andreea în căsătorie în elicopter, deasupra Marelui Canion. Au făcut nunta şi acum au împreună patru fetiţe.

Încă de la prima sarcină, Alex și-a dorit să fie fetiță. Spunea că vrea să aibă un pat mare și trei fetițe care să sară peste el. Eu nu m-am văzut mamă de fată, mi-am dorit foarte mult un băiat și am sperat de fiecare dată că o să apară și băiatul meu mult dorit. Și uite că a primit exact ce și-a dorit el: trei fete plus încă una bonus.

(râde) O prietenă mi-a spus că, la cât de mult mi-am dorit un băiat, sigur aș fi fost o soacră rea dacă l-aș fi avut. Și Universul a scăpat o noră de o soacră ca mine„, glumea Andreea Chipciu într-un interviu pentru viva.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe 11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” 10:59 LIVE VIDEOCursa de Formula 2 de la Imola e ACUM, LIVE în AntenaPLAY! Continuă spectacolul de pe legendarul circuit din Italia 10:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 10:48 SUA – Kazahstan, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20)! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 10:28 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB și semnează cu U Cluj! „Șepcile roșii” au spart banca pentru a-l convinge pe „Lampard” 10:13 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY 10:09 Crawley – Crewe, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (15:00). Finala play-off-ului de promovare în League One 9:55 „Să renunțe pentru România!” Neluțu Varga nu o vrea pe Corvinul în preliminariile Europa League! Declarație șocantă a patronului Vezi toate știrile
Citește și