Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este soţia lui Alex Chipciu: „Mi-a plăcut din prima!”. I-a dăruit 4 fete şi l-a convins să nu revină la FCSB

Reclamă

Publicat: 25 martie 2024, 14:30

Cât de frumoasă este soţia lui Alex Chipciu: „Mi-a plăcut din prima!”. I-a dăruit 4 fete şi l-a convins să nu revină la FCSB

Cât de frumoasă este soţia lui Alex Chipciu

Alex Chipciu şi Andreea Chipciu / Colaj Instagram

Cât de frumoasă este soţia lui Alex Chipciu (34 de ani). Andreea Chipciu este femeia care l-a cucerit definitiv pe fostul jucător al echipei lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Chipciu a cunoscut-o pe Andreea în chiar prima zi a anului 2012 şi anunţă că a fost dragoste la prima vedere. După două luni, au devenit un cuplu. „Începutul relației a fost unul destul de agitat, eram foarte tineri, orgolioși și impulsivi„, recunoşteau cei doi îndrăgostiţi.

Cât de frumoasă este soţia lui Alex Chipciu

Mi-a plăcut mult de Andreea din prima! Rar îmi plac imediat anumite lucruri sau persoane. Ea mi-a plăcut foarte tare„, spunea, în trecut, Alex Chipciu.

Mijlocaşul român şi-a luat „inima în dinţi” şi a cerut-o pe Andreea în căsătorie în elicopter, deasupra Marelui Canion. Au făcut nunta şi acum au împreună patru fetiţe.

Încă de la prima sarcină, Alex și-a dorit să fie fetiță. Spunea că vrea să aibă un pat mare și trei fetițe care să sară peste el. Eu nu m-am văzut mamă de fată, mi-am dorit foarte mult un băiat și am sperat de fiecare dată că o să apară și băiatul meu mult dorit. Și uite că a primit exact ce și-a dorit el: trei fete plus încă una bonus.

Reclamă

(râde) O prietenă mi-a spus că, la cât de mult mi-am dorit un băiat, sigur aș fi fost o soacră rea dacă l-aș fi avut. Și Universul a scăpat o noră de o soacră ca mine„, glumea Andreea Chipciu într-un interviu pentru viva.ro.

Alex Chipciu a avut evoluţii extrem de apreciate în acest sezon pentru U Cluj. În cele 31 de meciuri din toate competiţiile a marcat 6 goluri şi 4 pase decisive.

Adevăratul motiv din spatele refuzului Alex Chipciu de a reveni la FCSB

Alex Chipciu s-a întors în 2020 în România şi anunţă că se simte excelent la Cluj-Napoca. În vara anului trecut a ales să refuze propunerea primită de la FCSB pentru „binele” familiei. Patru copii are jucătorul cu 46 de selecţii la naţională.

Reclamă 4 / 0/3

Andreea nu a vrut să înceapă o nouă viaţă în Bucureşti, ţinând cont că fetele celor doi sunt la şcoală în Cluj-Napoca. Arian, Irene, Ștefania și Medeea sunt cele patru fete ale fostului internaţional.

A existat discuţia între noi doi (n.r- Chipciu și Mihai Stoica), da. N-am vrut niciodată să vorbesc despre asta, că am refuzat. Într-o seară eram convins să vin, doar că apoi am stat de vorbă cu soţia.

Am 4 fete și e foarte greu pentru mine să plec. Punând lucrurile astea… Dacă eram singur, îmi luam geanta şi plecam pentru că mă motivează performanţa”, a spus Chipciu, citat de orangesport.ro.

Chipciu a jucat între 2011 şi 2016 la echipa lui Gigi Becali şi a obţinut performanţe remarcabile. A câştigat trei titluri la rând (2013, 2014, 2015), o Cupă a României, o Supercupă şi două Cupe ale Ligii. De trei ori a devenit campion în România şi cu CFR Cluj.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și